Mai­Kupon

Kategóriák

NYÁRI KETRECFOCI PÁLYABÉRLÉSI AKCIÓ a Cageball Centerben! 4.000 Ft helyett, most 2.000 Ft-ért rúghatjátok a labdát, 3 a 3 ellen. Szórakozz, sportolj, izzadj a cageball-al, a legújabb kispályás focival! NE HAGYD KI!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hazánkban és szerte a világon egyre nagyobb méreteket ölt a szabadidősport. A csapatsportok közül legtöbben a labdarúgást kultiválják, sőt a nagy pályás játék mellett egyre népszerűbbé válik a kispályás foci. Ennek is több válfaja van, lehet 5+1-es, 4+1-es (futsal) vagy az itthoni szinten újnak mondható cageball (ketrecfoci). 

A kispályás labdarúgásnak az egyik előnye, hogy nem kell hozzá sok ember. A cageballra ez főleg jellemző, hiszen egy csapatból egyszerre max. 3 fő tartózkodhat a pályán és nem igényel külön kapust.A sportág legfőbb ismérve, hogy egy olyan labdajáték, amiben nincs leállás, (csak gól illetve szabálytalanság esetén van játékmegszakítás), mivel a labda nem képes elhagyni a játékteret.


 

A szabvány pályát egy vasszerkezet fogja közre, mely belülről ütés álló plexivel van lefedve. A pálya alapterülete 16,5 x8,5 m, magassága2,5 m. A jobb összjáték érdekében 1m magas palánk övezi a pálya szélét. A játéktér műanyag borítású, a plafonrész vasrácsból van kialakítva. A játékot fékezett pattogású, 4-es futsal labdával játszák.

Az első hasonló jellegű pályát annak idején profi labdarúgóknak készítette a német Jörg Berger, korábbi Schalke tréner. A legfőbb célja az volt, hogy játékosainak (edzés keretein belül) fejlessze a robbanékonyságát. Mindezek mellett az összjátékra is pozitív hatással van, mivel szűk területen kell járatni a labdát, pontos átadásokkal. Remek hatással van az állóképességre és a jó kondíció fenntartására. A cageball elősegíti a gyors helyzetfelismerést és fejleszti a technikai készséget. Labdarúgóknak téli alapozásként vagy utánpótlásuk fejlesztéseként, de más sportág képviselőinek kiegészítő sportként is kiválóan alkalmas. Különleges felszerelést nem igényel, csak teremben használható cipőt. Nők és férfiak egyaránt játszhatják.

 

Február 11-én egy nyílt nap keretén belül kezdte meg működését a Cageball Center.

Itt kicsik és nagyok, profik és amatőrök egyaránt megtalálhatják azt a sportot, amivel szívesen eltöltik hétköznapjaikat (vagy hétvégéiket). Az új sportcentrum építői szem előtt tartották, hogy egy olyan sportközpont kerüljön fel a térképre, ahol otthonos környezetben minél többféle sportágat tudjanak egyszerre űzni. Az elérhető árak is prioritást élveznek, hiszen a sport és a sportolási lehetőség mindenkinek jár. A teljes körű szolgáltatásról zuhanyzós öltözők, szauna és többek között melegétel automatával ellátott büfé is gondoskodik.


A Cageball Szövetség itt üzemelteti két referencia cageball pályáját, ahol a technikás focit szeretők remek kikapcsolódásra találnak. Hétvégi villámtornákkal is kedveskednek azoknak, akik a versenyzés öröméért is szeretik a labdarúgást.


 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos bejelentkezés szükséges!

T/30-8222403

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cageball Szövetség Kft
Cég
Cageball Center
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Füredi utca 74-76
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére