Mai­Kupon

Nyárra szuper alak!
Kavitációs zsírbontás: 3 alkalmas bérlet: 15 000 Ft helyett
4 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kavitáció: A méretcsökkenés már pár kezelés után látványos és érezhető. A kezelés során a cellulit (narancsbőr) rendkívül látványosan enyhül, illetve. eltűnik, mivel a kavitáció stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik. A kavitáció a helyi zsírpárnákat pusztítja el, ezáltal a fogyás cm.-ben érhető el, így a test körfogata csökken és nem a testsúly. Egyes  ellenálló területeken még diétával és sportolással sem lehet elérni, hogy ott a körfogat csökkenjen. Ilyen részeken is nagy segítség a kavitációs zsírbontás.

 Egy kupon egy területre felhasználható :

Egy fő maximum 3 kupont vásárolhat meg, illetve használhat fel saját részre.

 

-Külső comb

-Belső comb

-Has  
-Fenék

-Hát ( lapocka )

-Karok

-Csípő és/  derék hátul és oldalt ( mérettől függ )

 

 

Hogyan működik a Kavitációs zsírbontás és annak előnyei:

Fájdalommentes, gyors megoldás. Nem kell kerülni a napot, nincs gyógyulási idő.

A bőr sejtközti állományban lévő vízből kialakulnak pici oxigén buborékok, ennek hatására idő után a buborékok elpukkannak a lökéshullámra, felszakítja a zsírsejt membránját. Ezek az elfolyósodott  zsírsejtek a májon és vesén keresztül kiürülnek. Különböző zsírok vannak, ezért van ami májon ( székleten ) keresztül, illetve vesén ( vizelet ) formában távozik a szervezetből. Ehhez, hogy jól működjön a méregtelenítés, a hidratáció rendkívül szükséges. A legideálisabban akkor működik a kezelés , ha szervezetünk képes méregteleníteni, amihez napi 3-4 liter folyadék szükséges. A még nagyobb eredményért segítenek a méregtelenítő teák, kis mozgás, egészséges táplálkozás is. A kezelés után egész nap gyakori lesz a vizelés.

 

A Cellulitisz( Narancsbőrt) is kezeljük egyben, a kavitáció eljárással. A Cellulit  az esztétikai hátrányon túl jelentősen rontja a szervezet méregtelenítését is, mivel szervezetünk a nem kiürült salakanyagokat nagy mértékben képes tárolni. A cellulit vékony embereken is ugyanúgy megjelenhet, nem csak a súlytöbblet miatt keletkezik. A cellulit kialakulásának nagy szerepe van a napi hiányos folyadék bevitellel, az egészségtelen, helytelen táplálkozással, az elégtelen nyirokkeringéssel, vagyis ha szervezetünk nem megfelelően képes méregteleníteni ami sajnos lehet genetika is, ez esetben még inkább figyelnünk kell egészségünkre. Ha valakin nagy a súlyfelesleg, szükséges egy egészséges diétás étrend is és mozgás. Ami nem azt jelenti, hogy drasztikusan kellene fogyókúrázni és maratont lefutni, hanem akár hosszan sétálni, kerékpározni…Éhezni sem kell, elég ha a szénhidrátot lecsökkenti, elkerüli a cukros és gyorsételeket fogyasztását és sok folyadékot fogyasztani.

 

A kezelés időtartama: kavitáció/ testrész/ alkalom 20 perc.

 

Nagyon fontos!

Egy órával a kezelés előtt kell megkezdeni min. 1 liter folyadék elfogyasztását a kezelésig ( legjobb az ásványvíz/ cukormentes tea ).

 


A kezelés rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel fokozható.  ami 1,200 Ft./ alkalom. A rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel + 15 perc/ testrész/ alkalom.

Amennyiben igényt tart a rádiófrekvenciás kezelésre is, kérjük időpont egyeztetésnél jelezze.

 

A Rádiófrekvencia:

Rádiófrekvencia 2 pólus között áthúzza a rádiófrekvencia hullámot, ez a hullám a bőr alsó részét 65-75 fokra felmelegíti anélkül hogy a bőrt megégetni. Nonablactiv beavatkozásnak hívjuk az eljárást ami  károsodásmentesen, felmelegíti a bőr alsó részét anélkül, hogy megégetné a bőrt. A hősokktól a károsodott, szétszakadozott Collagen rostok újra termelődnek, ezáltal rugalmasabb és feszesebb lesz a kezelt felület.

 

Méregtelenítésben segítségül szolgálhat a testmasszázs is, ami kezelés után előzetes egyeztetéssel szalonunkban is igényelhető.

 

A kezelést terhesség esetén, vagy az alábbi betegségek esetén nem vehetők igénybe: 

-Nyirokrendszeri betegségek

- Májbetegségek

- Kóros Pajzsmirigy betegségek

- Pacemaker

- Daganatos megbetegedés 5 évre visszamenőleg

- Bármilyen betegség esetén ha kételye van, hogy igénybe veheti e, kérjük beszélje meg kezelő orvosával

 

A kezeléseket kb. 7 naponta ajánlatos megismételni.

 

Szolgáltatóról, szalonról:

10-16 éves gyakorlattal és díjnyertes kvalifikált szakemberek várják megszépülni vágyó vendégeiket gyógyteákkal, kávéval. A szalon tulajdonos 15 éves gyakorlattal rendelkező kozmetológus, kozmetikus, sminktetováló, sminkmester.

14 éves külföldi  ***** nevezetes Spa Hotelek referenciával és külföldön oktatási referenciákkal, számos Svájci Diplomákkal, Oklevelekkel rendelkezik.

A kezeléseket a szalon kvalifikált munkatársai a tulajdonos által betanított  svájci módszerrel végzik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi nyitva tartási időben: 06  30  9611030

Nyitva tartás:

Hétfő, kedd, csütörtök: 10.00 – 18.00 -ig

Szerda és péntek.        10.00 – 20.00 –ig

Szombat:                        9.00 – 14.00-ig

Időpont lemondás, késés esetén:

Időpont lemondását kérjünk min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti. Késés esetén, a kezelés idejét kell lecsökkentenünk, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. Kérjük vegye figyelembe a kupon felhasználási határidejét, mivel lejárat után nem áll módunkban időpontot adni.  Megértésüket köszönjük!

 

Unisex Szépségszalon
 
1201. Budapest, Török Flóris u. 63.

Könnyen megközelíthető Bkv és gépkocsival egyaránt. Ingyen parkolás a szalonnal szemben !

51 ,52 villamos megállók a közelben , 35 , 23 , 23 E , 66 , 66 E ,148 , 151-es buszmegállók pár méterre.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kunu Terézia
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris utca 63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére