Mai­Kupon

Nyirok vagy cellulit masszázs igény szerint válaszható,és aromaterápiás testtekercselés köpölyözéssel 11900Ft helyett 4500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyirokmasszázs segítségével (mondhatni) kitakarítjuk a testünket. Megszabadulunk a méreganyagoktól, salakanyagoktól, a káros lerakódásoktól. A nyirokrendszer védelmét nagyon fontos őriznünk és karban tartanunk, mivel ez testünk tisztítórendszere. A kezelés által fokozódik a nyirokkeringés, így  a fellazított méreganyagok a már fokozottan működő nyirokrendszer segítségével könnyebben kiürülnek a szervezetből. A masszázs a nyirokfolyás irányába történik, tehát a lábtól a felsőtest irányába.Az Aromaterápiás testtekercselés: az egyéntől függően megbeszélés tárgyát képezi, milyen olajat ,vagy krémet használunk, mit szeretne, illetve,mire van a testének szüksége. Testtekercselő, lélegző fóliával bepólyázzuk, melegen tartjuk és így pihen 30 percet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon leütésétől számított 8. napon belül fizetés és időpont egyeztetés szükséges a 06/30 4361795-ös telefonszámon.

Időpont lemondás az egyeztetett időpont előtt legalább két nappal lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
High Fashion
Weboldal
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Veres Pálné út 4-6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére