Mai­Kupon

Nyirokmasszázs cellulit kezelésre és bőrfeszesítésre (speciális géllel) + Ajándék mélytápláló és bőrápoló kényeztető masszázs most 6.000Ft helyett 2.590Ft !
Ez tényleg kihagyhatatlan!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyirokmasszázs méregteleníti a szervezetet, fokozódik a sejtanyagcsere és a salakanyagok felvétele a véráramba. Csökkenti a cellulitot.

Az ajánlat tartalma: 45 perc cellulit kezelés és bőrfeszesítés speciális géllel + AJÁNDÉK 15 perc mélytápláló  és bőrápoló kényeztető masszázs, mely bársonyosabbá teszi a bőrt és mélyebbre juttatja a hatóanyagokat.A cellulit lényege, hogy a zsírsejtek csomókba rendeződnek és e csomók megnagyobbodása a bőrfelszín egyenetlenségéhez vezet. Feltételezik, hogy ezeknek a csomóknak a nyirokellátása nem tökéletes. Minthogy a nyirok szállítja el a sejtektől a salakanyagokat, így ezek a salakanyagok felszaporodnak, és tovább rontják a zsírsejtek anyagcseréjét.

Meglehetősen gyakori problémáról van szó. A felnőtt nők 90%-át érinti, bár szerencsére nagy részüket csak enyhén. Férfiaknál ritka. Elsősorban a csípőtájon és combokon jelentkezik. A cellulit fokozatosan alakul ki. Kezdetben csak akkor látható, ha egy bőrredőt az ujjaink közé csípünk. Közepes súlyosság, ha állva látszik, de fekve nem. Kifejlődött állapotban állva és fekve egyaránt látszanak a behúzódások, ami matrac felszínére emlékeztet.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése...
A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, s ha ez nem működik elégségesen, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét.

A nyirokmasszázs méregteleníti a szervezetet, fokozódik a sejtanyagcsere és a salakanyagok felvétele a véráramba. Csökkenti a cellulitot.


Az ajánlat tartalma: 45 perc cellulit kezelés és bőrfeszesítés speciális géllel + AJÁNDÉK 15 perc mélytápláló  és bőrápoló kényeztető masszázs, mely bársonyosabbá teszi a bőrt és mélyebbre juttatja a hatóanyagokat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Időpontegyeztetés szükséges!

 

Szolgáltatás helye: Parisi Beauty 1051 Budapest, Párizsi utca 6/b

 

Telefonszám: 20/976-6811

 

Személyenként 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jachimek Gábor
Cég
Fire&Tire Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére