Mai­Kupon

Olajos thai gyógy teljes testmasszázs állapotfelméréssel
90 perces: 6 000 Ft helyett most csak 2 900 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A thai masszázs kedvező hatásaia thai masszázs kezelés ellazít, csökkenti a stressz káros hatásait, a thai masszázs serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, serkenti a méreganyagok távozását, emeli a test energiaszintjét, fokozza a rugalmasságot, kedvező hatással van az izmokra, ezáltal javítja a mozgást,        megteremti a test és a lélek egyensúlyát.+testi, lelki elemzés, probléma feltárás.Thai gyógy teljes testmasszázs:

A teljes testmasszázs ellazítja az egész testet, az izmokat, javítja a vér-és nyirokkeringést, kedvező hatással van a bőrre. Segíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, javul a beteg érzelmi állapota, csökken a fáradtság érzés és a stressz.
 
A masszázs elmélete, filozófiája, a test és a psziché kölcsönhatására épít. A fizikai hatások a pszichénkre is hatással vannak, a lelki, tudati megnyilvánulások pedig a testre, az izomzatra. A különböző negatív hatások eredményeképpen, életünk során egyre gyakrabban jelentkeznek különböző elváltozások a testben az átélt kedvezőtlen élmények hatására. Az idők folyamán az idegfeszültségek, a stressz stb. hatásai jelentkeznek az izomfájdalmakban, a testtartásban.

A testmasszázs célja a természetes izomállapot helyreállítása, a fájdalmak csökkentése, megszüntetése, a testtartás javítása. Az izmokat és a testet az eredeti helyes állapotba próbálja visszaállítani, a folyamatot megfordítva, a kóros reflexeket megszüntetni, ellentétes, pozitív reflexfolyamatokat elindítani. A helytelenül együtt mozgó izomzat átdolgozásával, letapadásainak megszüntetésével újra kondicionálhatók a helyes mozgásokra és tartásra. A testmasszázs hatására az alaposan átdolgozott izmok újra rugalmassá, hajlékonnyá válnak. Többszöri kezelést követően lassan ismét a normális, az anatómiának megfelelő ideális állapotba kerülnek.

A megbetegedések, elváltozások mértékének megfelelően kell a masszázskezelések számát, gyakoriságát meghatározni. A teljes regenerálódási folyamat hosszú időt vesz igénybe. A testmasszázst általában kellemes, nyugtató, relaxáló zene mellett végzik, a beteg a kezelés után zenét hallgatva tovább pihenhet. A masszőr a kezelés közben nem beszél, hagyja a pszichés feszültségeket oldódni.Egyes esetekben a thai masszázs alkalmazása nem ajánlott:

  • fertőző bőrbetegség, bőrkiütés, gyulladt bőr, nyílt sebek esetén
  • közvetlenül műtétek után
  • kemoterápia vagy sugárkezelés után
  • vérrögök kialakulására való hajlam, bizonyos szívbetegségek esetén a thai masszázs alkalmazása nem javasolt
  • terhesség esetén konzultálni kell az orvossal a thai masszázs kezelés igénybevétele előtt
  • a thai masszázs nem alkalmazható közvetlenül zúzódások, beheggedt sebek, daganatok, vagy a közelmúltban elszenvedett törések környékén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 2353255

H - SZ: 8 - 20

Bővebben:  http://www.pilismasszor.your-globe.com/thai_masszazs_tipusok-0-thai_testmasszazs.html

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Réthalmi Zsófia
Cég
Wady 1 Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére