Mai­Kupon

Kategóriák

Oldalkocsis motoros városnézés két főre Budapesten, másfél órás túra most 14 500 Ft helyett csak 9 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Élj át egy klasszikus élményt Budapest utcáin és ismerd meg jobban a várost! Ha még nem próbáltad ki az oldalkocsis motorozás, ne hagyd ki!

Másfél órás városi túrák sofőr-túravezetővel, két kényelmes utasülésen, sisakokba épített kommunikációs rendszerrel. Válassz a „Duna és hídja” és „Terek és piacok” utakból.

Városnézés oldalkocsis motoron nemcsak kényelmes, de izgalmas is. Egy klasszikus oldalkocsis motoron való utazás már önmagában is nagy élmény, ráadásul egy teljesen más szemszögből ismered meg a várost. Mi olyan helyekre is elviszünk, ahova riksával, városnéző busszal vagy kerékpárral nem jutsz el és a megszokott városnéző programok sem mennek. Ez az oldalkocsis motor specialitása. Nem beszélve arról, hogy útközben minden járókelő neked integet. Sofőrünk tapasztalt vezető, aki mellett biztonságban vagy és kiélvezheted az utazás minden pillanatát. A sofőr és az utasok között a kapcsolat folyamatos, amit profi kommunikációs rendszer biztosít.
Jöhetsz egyedül, vagy barátoddal, barátnőddel, feleségeddel, férjeddel, de a papáddal, vagy a mamáddal is. A sofőr mellett két utasnak van hely.A Motorcitytour néhány Budapesten élő fiatal kezdeményezése és munkája révén kelt életre és működik, hogy a rég elfeledett oldalkocsis motorozás élvezetét újból felfedezzük és a városnézést maradandó élménnyé tegyük.

A motorkerékpár egy Izs, ami Duna oldalkocsival van felszerelve. Az Izs orosz márka és 1929-ben kezdték el gyártani, tömegtermelése 1946-ban indult meg és azóta több mint 12 milliót állítottak elő. Mi felkészültünk, hogy városnézésre vigyünk Téged, Titeket! A motor műszakilag kiváló állapotú, a sofőrünk megbízható, a kommunikációs rendszer profi.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Foglalni vagy érdeklődni a 0036-30/23-55-490 számon vagy az info@motorcitytour.com -ra írt levélben is tudsz.

A kupon beváltható másfél órás utak adott útvonalaira!

A kupon beváltható a hét bármely napjára, de legalább a túrát megelőzően 4 nappal telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban! Eső esetén új időpont egyeztethető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Motorcitytour
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére