Mai­Kupon

Olyan körömápolási és –festési módszert keresel, ami a hétköznapokon és kivételes alkalmakkor egyaránt megállja a helyét? Próbáld ki a francia manikűrt + rugalmas zselés körömerősítést 5.700 Ft helyett 2.200 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 20-as években indult francia manikűr még mindig hódít, mely a kéz körmének egyik legszebb kezelési módja a maga visszafogottságával és természetes szépségével. Nem véletlenül nevezik ezt a manikűrt a szépségiparban a szép és ápolt körmök királynőjének.A francia manikűr kíméletesebb a klasszikus manikűrnél, mert nincs áztatás, a bőrt kíméletes bőroldóval távolítjuk el, így nincs vágás, gyulladás, vérzés, fájdalom. A körmöket formázzuk. A manikűr után leoldható anyaggal erősítjük a körmöt, mely rugalmas, követi a vékony körmök mozgását anélkül, hogy berepedezne, ugyanakkor tartást is ad a körömnek. Ajánlott rágott, könnyen beszakad vagy vékony körmökre. A köröm fényes, csillogó és természetes hatású lesz. Látható a végeredmény, amely elegáns, nőies és ápoltságot sugárzó. Nem véletlenül nevezik ezt a manikűrt a szépségiparban a szép és ápolt körmök királynőjének. Ez a klasszikus körömékesítési mód ráadásul illik bármilyen formájú kézhez, bármilyen viselethez és bármilyen alkalomra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

 

Mobil: 20/426-2751

 

Saját részre 1, ajándékba 2 kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Démon Stúdió
Cég
HO - BI Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Aradi u. 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére