Mai­Kupon

Ön - Gyógyító tudomány! 1 napos Reiki I-es tanfolyam.
8 500 Ft helyett 4 000 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését, illetve visszaállítását. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és a környezetünkkel való kapcsolat harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki gyógyító rendszerét Dr. Mikao Usui fedezte fel újra mintegy 150 évvel ezelőtt, e rendszer az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokaknak az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható, nagyon hatékony módszer.

A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.

 

A tanuló a beavatással megszerzi az összeköttetést a Reiki energiával. Meditáción és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik az isteni energiára, a szeretetteljes, finom anyagú energiával való munkára, és elsajátítja a gyógyítás alapjait.

  • A beavatáson keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint rezgésszámának és energia szintjének lényeges megemelkedését. Megtanulja a gyakorlás során a csakrák megtisztításának módját, és a szükséges kézpozíciókat, melyekkel a továbbiakban képes önmaga és mások kezelésére is.
  • A tanfolyamon résztvevők a tanfolyam végén írásos tananyagot és oklevelet kapnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vásárlók a weblapon folyamatosan meghírdetett tanfolyami időpontok közül választhatnak.

Bejelentkezés szükséges!

Kapcsolattartó: Davidovics Kata

Elérhetőség:

e-mail: mentorreiki@gmail.com

Tel: 30/ 994-7691

Weblap: www.mentorreiki.lapunk.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atlantisz Fénye
Cég
Atlantisz Fénye KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére