Mai­Kupon

Önfeledt szórakozás vár Budapest legklasszabb játszóházában, a Mókaszigetben. 1300 Ft.-ért 1 gyermek napijegy egész napos játékidővel + 1 felnőtt kísérővel egy kis finomsággal fűszerezve!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyerekek életében fárasztó a sok figyelmet kötöttséget jelentő óvodai- iskolai rendszer, amely után jól esik egy kis kötetlenség, szórakozás, önfeledt játék. A Mókasziget Játszóházban megfelelő mozgástér áll a gyerekek (0-12 éves korig) rendelkezésére, ahol szabadon szaladgálhatnak, csúszdázhatnak, bújkálhatnak, motorozhatnak. Több száz m2-en óriáscsúszdás, 4 szintes akadálypályás labirintussal, labda tengerrel, bébi játékokkal, babasarokkal és még sok más fejlesztő játékkal várják  a játszani vágyókat. 

A kupon teljes tartalma: 1 gyermek napijegy egész napos játékidővel + 1 felnőtt kísérővel + 1 Dörmi kismackó piskóta + 1 db szívószálas gyümölcslé + 1 db zseton a szivacslabda ágyúhoz!

Beváltható hétköznap és hétvégén egyaránt!

A kupon teljes tartalma: 1 gyermek napijegy egész napos játékidővel + 1 felnőtt kísérővel + 1 Dörmi kismackó piskóta + 1 db szívószálas gyümölcslé + 1 db zseton a szivacslabda ágyúhoz!

Beváltható hétköznap és hétvégén egyaránt!

Azok a szülők akik szívesen megbirkóznak a könnyűnek nem éppen mondható akadálypályával, együtt csúszhatnak a gyerekekkel az óriáscsúszdán, nekik is biztos kedvenc helyükké válik a MókaSziget Játszóház. 

A gyakorló szülők néha vágyhatnak 1-1 szabad órára úgy, hogy közben gyermeküket biztonságban tudják. Náluk lehetőség adódik csevegésre, korlátlan internetezésre , kávézásra, nyugalomban töltött időre, miközben a gyermek megszabadul fölösleges energiáitól.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva tartás:

minden nap: 10:00-20:00

Egy szülő maximum 5 kupont vásárolhat.

A gyermeknapi rendezvényen (2013 május 26-án) a kupon nem váltható be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mókasziget Játszóház
Cég
ZS. D. B. M. Játszóház Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Pesti út 237.
HomeCenter, 42-43-as épület
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére