Mai­Kupon

Őrületes nyári akció a szép körmök érdekében! Francia vagy egyszínű Gel-Lac és esztétikai manikűr a belvárosban 56% kedvezménnyel csak 1600 Ft a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Új, korszerű technológia a női szépségápolás világában! Három hetes, tartós és igényes ápolás körmeidnek! Viseld saját körömre lakk helyet körömerősítő bevonatként! A Gel-Lac 3 perc alatt 100%-ban szárad! Nincs sérülés és karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Az egyedi Gel-Lac egyenletes és szép színt biztosít körmeidnek!


Minden hölgy vágyik a szép és ápolt körmökre. Nyári hónapokban különösen fontos a kezek ápolása, hiszen az uszodák, strandok vagy a tenger víze száríthatja a kezeket és a körmöket. A szakszerű zselés eljárás megóvja körmeinket a sérülésektől, szép és tartós. Aki még sem szeretne tartósan műkörmöt, esetleg munkája nem engedi meg a műkörmöt annak megoldás lehet a zselés lakkozás ami rövid körömre is tökéletes. Gel-Lac (zselés lakk) technológiának köszönhetően mindenkinek lehet  tündöklő körme, a gyors új technológia segítségével!

A Gel-Lac lényege: a lakkozás egyszerűsége kombinálva a színes zselés műköröm tartósságával. A Gel-Lac UV lámpa segítségével 3 perc alatt 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás öltözködéskor, mint a hagyományos lakkoknál. Saját köröm erősítésére is kiválóan alkalmas. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A kupont beválthatod a Perfect Island Testkezelő Stúdióban!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-211-5258, keresd Edinát
  • Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel.
  • A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!
  • Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.
  • Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szabó Edina
Cég
Perfect Island Testkezelő Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 60.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére