Mai­Kupon

Kategóriák

Orvos által végzett ekcéma diagnosztika felméréssel, kiértékeléssel és konzultációval a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében, most 8.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Viszkető bőr, kellemetlen piros kiütések, folyamatos bőrpír? Szeretne megoldást találni kellemetlen tüneteire? Akkor Önnek ajánljuk az orvos által végezett ekcéma diagnosztikai vizsgálatunkat, mely magában foglalja még az eredmények kiértékelést és az orvosi konzultációt is.A kupon tartalmaz: 

  • Egy teljesen fájdalom és mellékhatásmentes IBR-SYSTEM® diagnosztikai felmérést. (Az ekcéma okozta panaszok és kellemetlen tünetek az esetek 74%-ában az új IBR-SYSTEM® módszer segítségével megszüntethetők!)
  • Orvosi által végzett kiértékelést és konzultációt.

Bővebben az ekcémáról és a kezelésről:

  • Az ekcéma vagy más néven idült bőrgyulladás egy nagyon kellemetlen bőrbetegség. A bőrön kisebb-nagyobb terüle­teken vörös, gyulladt és pikkelyesen hámló foltok jelennek meg. 

  • A leggyakrabban érintett testtájak az arc, a fejbőr, a kéz és csukló, a könyök előtti és a térd mögötti terület.

  • Az ekcéma okozta tünetek gyakran erős viszketéssel járnak, amit a rendszeres vakaródzás csak súlyosbít.

  • Azokban az esetekben, amikor már semmilyen módszer nem használ, még mindig megoldást jelenthet egy új, magyar technológia, ami világújdonságnak számít. A magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató és fejlesztő csoport létrehozott egy olyan berendezést, amely mellékhatás- és fájdalommentes, biológiai terápiát tesz lehetővé kitűnő eredményekkel. Ez a diagnosztikai és terápiás rendszer az IBR-SYSTEM®. A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban!

Ismerje meg Ön is  az IBR-SYSTEM® felmérést: 

  • Segítségével feltárhatók azok az okok, amelyek a funkcionális zavarokat okozzák. Ezért lehetőség nyílik az ok megszüntetésére, így a ekcéma végleges meggyógyítására is. A szervezetben áramló információkat mikrointenzitású elektromos és mágneses jelzésként érzékeli. Elősegíti a szervezet immun- és önregenerációs tevékenységét, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, és megelőzi a kiújulást.
  • A rendszer az egész szervezetet összességében vizsgálja. A bőrfelszínről elvezetett impulzus-sorozatokban minden szervrendszerünk információja jelen van. Egy grafikon segítségével mindez láthatóvá is válik és kijavíthatók a kóros eltérések.
  • A szervezetről kapott jelsorozat egy speciális visszacsatolással terápiás jelekké alakítható. Egy kezelés sorozattal a kóros információk kiolthatók és az ekcémás beteg panaszmentessé tehető. 
  • Az eljárás során a szervezet maga mutatja meg, hogy mi kell a gyógyulásához. Ezzel az eljárással az ekcémás betegek 71%-a tünetmentessé válik.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1081 Budapest. II. János Pál pápa tér 13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére