Mai­Kupon

Kategóriák

Orvos által végzett kombinált vizelet teszt hiányállapotok kimutatására! Tudja meg, hogy mire van szüksége szervezetének: ásványi anyag, mikroelem, tápanyag és vitaminhiány kimutatására a Medmis Intézet budapesti vagy győri rendelőjében, most 2.940 Ft-ért

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ön tudja, hogy pontosan mire lenne szüksége a szervezetének? A Medmis Intézetben orvos által végzett vizelet vizsgálat segítségével most megtudhatja, hogy az Ön szervezetének pontosan milyen ásványi anyagokra, mikroelemekre és vitaminokra lenne szüksége. A program segít a dózisok és arányok beállításában. Az eljárással nyomon követhetők a pótlás utáni változások is.


A vizsgálatokat két orvosi rendelőben is igénybe lehet venni: Budapest belvárosában és Győrben az előre egyeztetett időpontokban! A téli időszakban mindenki próbál minél több vitamint és különböző táplálék kiegészítőket elfogyasztani, hogy elkerülje a megfázást, náthát és a különböző betegségeket! Ön pontosan tudja, hogy szervezetének mire és milyen dózisban lenne szüksége? A Medmis kombinált vizeletvizsgálatával pontosan kimutathatók a tápanyag-, vitamin-, és mikroelem hiányokat a szervezetben, és megtudhatja, hogy milyen dózisban kell pótolnia azokat! Az orvos által végezz vizsgálat kimutatja a szervezetben lévő ásványi anyag, mikroelem és vitamin hiány állapotát. A vizsgálat nem csak a hiányállapotot mutatja, hanem a Medmis Intézetben tanácsadást is kap a pótlásra, állapot javításra vonatkozóan. Az egyszerű vizsgálat kortól, nemtől függetlenül javasolt mindenkinek. A vizsgálatot orvos végzi és kb. 20 percet vesz igénybe. 

 

A lakosság többsége nem elegendő mennyiségben fogyaszt vitaminokat és ásványi anyagokat, ám a hiány általában nem olyan mértékű, hogy hiánybetegség formájában látható legyen. Több vizsgálat kimutatta, hogy még a csekély mértékű vitaminhiány is jelentős mértékben befolyásolhatja a tanulást, a viselkedést és az agyi működést. A vitaminok és ásványi anyagok jelentősége abban rejlik, hogy az enzimek és koenzimek alkotórészeként játszott szerepükkel összefügg. Az enzimek a szervezetben zajló kémiai folyamatok gyorsításában részt vevő molekulák, a koenzimek segítői. Feladatuk, hogy kémiai kötések létrehozásával vagy felbontásával egyes molekulákat szétválasszanak vagy összekapcsoljanak. A legtöbb enzim fehérjéből, valamennyi ásványi anyagból és esetleg vitaminból áll, és ha valamely utóbbi anyag hiányzik belőle, nem tud megfelelően működni. A legtöbb koenzim vitaminokból és/vagy ásványi anyagokból áll, az adott enzim pedig megfelelő koenzimtársa nélkül hatástalan.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálatot két helyszínen is igénybe lehet venni: Budapesten az alábbi címen: 1094. Bokréta u. 7-13. (orvosi rendelő) vagy a vidéki Medmis Intézetben: 9023 Győr, Teleki L. u. 53. Fszt. 3. (orvosi rendelő).

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36/30-200-4596. Kérjük, hogy a bejelentkezés során adja meg, hogy melyik rendelőben (Budapest vagy Győr) szeretné igénybe venni a szolgáltatást. A szolgáltatóról bővebb információt itt olvashat: http://www.ibrsystem.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Medmis Intézet – Orvosi Rendelők
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Bokréta utca 7-13.
9023 Győr Teleki L. utca 53. FSZ. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére