Mai­Kupon

Ősz = Ruhatárváltás! Egy profi Stylist segítségével most átnézheted, felfrissítheted a gardróbodat vagy akár lecserélheted őszi ruhatárad. Mindezt most 15.000ft helyett, 7.500ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem."

Ne csak az ősz legyen szép, légy Te is az!

Beköszöntött az ősz, itt az ideje, hogy időjárásnak megfelelően öltözz. Egy profi Stylist segítségével most átnézheted, felfrissítheted a gardróbodat vagy akár lecserélheted őszi ruhatárad.

 
Miben lehetsz trendi ősszel? Mit mivel kombinálj? Milyen ruhákat szerezz be mindenképpen? Mi felel meg legjobban az alkatodnak?
Hol vásárolj olcsóbban?

Lépj ki a felesleges kérdések világából és egy szakértő segítségével alakítsd ki személyes ruhatáradat vagy szabd magadra a meglévőt. Konzultálj egy profi stylisttal aki segítséget nyújt. Fordulj hozzá bizalommal, ha nem csak 1 napra szeretnéd hozni a formád hanem FOLYAMATOSAN!

Amihez hozzájuthatsz: 1-3 órás konzultáció rólad, ruhatáradról, önképedről, kérdéseidről, vágyaidról, meglévő stílusodról, akár a saját szekrényed előtt.Az ajánlat a konzultációt tartalmazza, a program további elemeit az igényeidnek megfelelően együtt alakítjátok ki.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Az akciós ajánlat a konzultációt tartalmazza.
A kupon felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges : Email-ben vagy telefonon.
 -Email: ruhatarepites@gmail.com
 -Telefonon: (+36) 20 3515867
Kupon felhasználhatósága: 2011. november 15-ig.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stylist (Földi Andrea)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére