Mai­Kupon

Kategóriák

Őszi frissítő aromaterápiás hátmasszázs 5.500 Ft helyett 1.890 Ft-ért Újpesten. Ints búcsút a stressznek és a fájdalmaknak! Válaszd a hozzád illő édesnarancs, citromfű, kakukkfű, eukaliptusz, borsmenta, aloe vera illatot.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A mindennapi rohanó világban magunkkal is kell foglalkozni, hogy családunk, környezetünk a jobbat és szebbet lássa meg belőlünk. Belső harmónia nélkül nem tudunk teljesíteni és idegesek, ingerlékenyek leszünk. Ez a különleges kupon most segít feloldani a stressz és izom fájdalmakat testünkben és lelkünkben egyaránt. Az aromaterápiás masszázs most megoldást és felfrissülést hoz számodra, melyet mindenki észre vesz majd!AROMATERÁPIÁS-ILLÓOLAJOS HÁTMASSZÁZS

Enyhíti az izomfájdalmakat, csökkenti a stressz tüneteit és a feszültséget, sokféle lelkiállapot és betegség kezelésére alkalmas. Minden esetben jó hatással van az idegrendszerre, képes csökkenteni a vérnyomást, ellazítja a feszült izmokat, mérsékli a duzzanatokat, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését.
A masszázs ritmusa és erőssége mindig a vendég karakteréhez és lelkiállapotához igazodik. 
A tempó fokozatosan lassul és egy kis idő elteltével már a vendég is élvezni és értékelni tudja a nyugtató mozdulatokat. Minél erősebben masszírozunk, annál inkább fizikai szinten hatunk, a lassú kezelés nem feltétlenül jelent "gyenge" masszázst, az erősséget a vendéghez igazítjuk. Ha a mozdulatok gyengék, alig érintőek, az illóolajoknak a lélekre gyakorolt hatása fejeződik ki. Ilyenkor nagy jelentősége lehet az un. spirituális olajoknak, melyek tovább fokozhatják a befele fordulást, a belső béke megtalálását.


A svédmasszázs önmagában is eredményes terápiás módszer, de az illóolajok kedvező hatásaival, az aromaterápiával kiegészítve a kezelés jóval hatékonyabb lehet. Az aromaterápiás masszázs általában lassú, gyengéd, masszázstechnikák alkalmazásával kezdődik elősegítve az olaj bőrbejutását. Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt. Az aromaterápiás masszázs hatékony eszköz a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet. Fontos szerepe lehet a megelőzésben, az egészség megőrzésében. Segíti az egészséges immunrendszert a fertőzések leküzdésében. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagaiknak belégzése is fontos szerepet játszik a terápiában. A kezelés során alkalmazott illóolajok eltérő gyógyhatásokkal rendelkeznek. Az aromaterápiás masszázs sokféle tünet, betegség kezelésére alkalmas gyógymód.

Az illóolajok kiválasztása személyre szabott, a vendéggel egyeztetve kerül kikeverésre (pl. levendula,  édesnarancs,  citromfű, kakukkfű, eukaliptusz, borsmenta, aloe vera...stb.).

A masszázs időtartama kb 45-50 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges: 70/4525507 telefonszámon

H-P: 9-18

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Linda SPA kuckója
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Kassai u. 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére