Mai­Kupon

Őszi kényeztetés (SPA kezelés, gyógypedikűr, 15 perces speciális hátmasszázs, 30 perces talpmasszázs)
12900 Ft helyett mindössze 4510 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!SPA kezelés, SPA bőrradír, gyógypedikűr, hydromasszázsos fény-terápiás gyógynövényes lábáztatással, hűsítő vagy melegítő pakolás, krémezés. 15 perces hát-masszírozás speciális kezelő-székben közben 30 perces talpmasszírozás. Kezelési idő kb.1,5-2 óra.Magamról: 26 éve kezdtem a lábápoló szakmát. Jelenleg gyógypedikűrösként és reflexológus természetgyógyászként dolgozom. Ezüstkoszorús mester címmel jutalmazta munkásságomat a Magyar Országos Ipartestület.

20 éve tanítom és vizsgáztatom a jövő kéz- és lábápolóit, műkörömépítőit. Az alapképzés után nálam is el tudják sajátítani továbbképzésen a talpmasszírozás, a gépi pedikúrt és a körömkorrekciók, alapvető fogásait, mely képzés végén vizsgát tehetnek.

Vendégeim nem csak ápolt, szép körmökkel távozhatnak tőlem, hanem lelkileg is megújulnak, hiszen a test kényeztetése mellett, ha szükséges a lelkeket is ápolom. Ehhez nagy segítséget ad, hogy eredeti végzettségem óvónő, így a pszichológiai tanulmányaimat hasznosítva segítségére lehetek nem csak a beteg lábaknak, de a meghallgatásra váró lelkeknek is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat feltételei
A kupon csak azután használható fel, miután az ajánlat sikeresen lezárult. A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a  06 30/385-8628-as telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belvárosi Creative Stúdió
Cég
Molnár Julianna
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 62
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére