Mai­Kupon

Óvd meg kedvenced fogait! Bódításban történő fogkő eltávolítás kutyák, macskák és vadászgörények számára 12.000 Ft helyett most csak 7990 Ft-ért! Ne habozz, mert a kuponok csak korlátozott számban érhetőek el!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fogkövesség nem pusztán esztétikai probléma az állatoknál. A fog elszíneződése és a kellemetlen lehelet mellett komoly baj, hogy a fogkő a fog általunk nem látott részén, a fogíny alatt is létrejön, és nem csupán fogínygyulladás kialakulásához, hanem más belső szervi megbetegedésekhez is vezethet

 

A Család utcai  kisállatrendelő ajánlatával ezt megelőzheted.  

 

 

 

Légy gondoskodó gazdi és ügyelj kedvenced egészségére!
Amiért fontos a kezelés

 

A fogágy, fogmeder gyulladását okozza a nagy mennyiségű felhalmozott fogkő, ami folyamatos bakteriális, gyulladásos terhelést jelent a kisállat szervezetének, ezáltal nem csupán fogvesztést, hanem az immunrendszer és egyéb szervek károsodását is okozhatja. A gyulladási fájdalom pedig rágási-evési nehézségeket is okozhat. Ezért fontos a kisállatok esetében is a fogkő rendszeres eltávolítása.


Rólunk

 

Rendelőnk 1997. januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat. Biokémiai, cytológiai és mikrobiológiai laboratórium is működik nálunk, amely teljes egészében ellátja az orvosi szolgáltatás diagnosztikai igényét, emellett kutatási és fejlesztési feladatokat is végez.

 

Mindig fontos célunknak tekintettük az ide kerülő állatokkal való alapos gondoskodást, gyógyítást és az állatok tulajdonosaival való udvarias bánásmódot.Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat az alapellátástól kiindulva az ultrahangos vizsgálatok, komoly operációs tevékenység és homeopátiás gyógymódok alkalmazásán túl a daganatos megbetegedések nem kívánt továbbfejlődésének megszüntetése irányába. Az állattulajdonosok a szükséges gyógyszereket is beszerezhetik a Rendelőnkben működő „állatpatikában”.

 

Mindezek hozzájárultak ahhoz a jó hírnévhez, amelyet naponta hangoztatnak az ide járó gazdik. Szívesen tájékoztatjuk őket szóban és tájékoztató anyagainkon a gyógyító folyamat részletes elmondásával, de az interneten megjelenő weboldalunk szélesebb körben segíti a kisállat tulajdonosokat, hogy még alaposabban megismerjék tevékenységünket, tájékozódni tudjanak az aktuálisan felbukkanó betegségekről és azok gyógyításáról, új kezelési módszerekről és vizsgálatokról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupont felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges.

Bejelentkezés: 06-1-240-9780

Rendelési idő:

H-P: de. 09:00-11:00-ig du. 17:00-20:00-ig

Szo: 09:00 – 11:00-ig

V: 17:00-20:00-ig

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Család Utcai Kisállatrendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Család utca 36/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére