Mai­Kupon

Kategóriák

Óvja gyermekei maradandó őrlőfogait a fogszuvasodástól, speciális eljárással 3.850 Ft-ért az Andrássy Dentál kínálatából. Foglalja le kuponját 1.155 Ft-ért, a fennmaradó 2.695 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok és a maradandó fogak védelme már gyermekkorban is rendkívül fontos. Szülőként már az első fogak megjelenésétől kezdve gondolnunk kell az egészséges fogazat megtartására, mely részei az rendszeres ápolás, megelőzés, az időszakos szűrés és a szakszerű kezelés! A maradandó őrlőfogak megóvhatóak a fogszuvasodástól az un. barázdazárás segítségével! Egy kuponnal egy fog kezelést lehet igénybe venni! A kupon tartalma:

 

  • Végleges őrlőfogak barázdazárása gyermekeknek és fiatal felnőtteknek. (6 éves kortól ajánlott!)
  • Az akciós ár egy fogfelszínre értendő!


FONTOS! Gyermeke megfelelő fogápolásáért Ön a felelős, a megfelelő kezelést pedig bízza a profi Andrássy Dentál orvosaira! A fogak tisztítására barázdazárás után is éppúgy oda kell figyelni, mint előtte, mivel ez egy plusz védelem, nem pedig fogmosást helyettesítő kezelés! A tapasztalatok szerint a barázdazáró anyag, kettő-négy évig meggátolja a barázdaszuvasodás keletkezését.


Mi a barázdazárás? Röviddel a fog áttörése után, megindulhat a fog szuvasodása, ezért az utóbbi évtizedekben felmerült a gondolat, hogy megoldást jelenthet, ha a fogak barázdáit és gödröcskéit megfelelően tapadó anyaggal lezárják. Barázdazárást követően nem tudnak megtelepedni a baktériumok, a fogfelület könnyen tisztíthatóvá válik, ezáltal védelmet biztosít a fogszuvasodás ellen.Jelentősége elsősorban a megfelelő szájhigiénével rendelkező gyerekek, kezdeti barázdaszuvasodásainak lezárásában van. A barázdazárás gyermeke fogainak megóvása érdekében 6 éves kor felett javasolt. Megvédi a felszínt a szájüregi baktériumok károsító hatásától. A frissen kibújt maradó fogak, melyek még szuvasodástól mentesek, olyan mély barázdával rendelkeznek, melyek tisztítása nehézkes. A barázdazárás az emiatt kialakuló szuvasodás megelőzésére szolgál. A mélyen barázdált hátsó fogak, akár már 7 éves korra szuvasodásnak indulhatnak.

 

Hogyan történik a barázdazárás? Az eljárás egy nagyon egyszerű fogászati beavatkozás. A mély barázdákat óvatosan kitisztítják, majd fényre kötő anyaggal feltöltik, majd ezt követően megvilágítják. Az anyag tökéletesen illeszkedik és zárja a barázdarendszert, így a későbbi bakteriális elfertőződést megakadályozza. Fúrást nem igényel, pár perc alatt elvégezhető, fájdalommentes és szinte láthatatlan beavatkozás. A kezelés lényege, hogy a barázdákat kitöltik, így a fog felszíne simává válik. Ennek az eljárásnak köszönhetően a fog felszíne könnyebben tisztíthatóvá válik és a szuvasodás kialakulásának esélyét minimálisra lehet csökkenteni. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433 vagy az info@andrassydental.hu e-mail címen. 

 


Az Andrássy Dentál nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 


A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Andrássy út 46. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére