Mai­Kupon

Kategóriák

Pajzsmirigy hormon- és immunrendszer vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban, most 13.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Túlsúllyal küzd? Fáradékony, éjszakánként rosszul alszik? Hullik a haja? Szapora a szívverése? Sokszor feszült és ingerlékeny? Gyakran a panaszok hátterében a pajzsmirigy működésének zavarai, vashiány vagy gyulladásos megbetegedések állnak. Pajzsmirigy szűrő kuponunk segítségével, most egy összetett szűrővizsgálaton vehet részt, és minden olyan kellemetlen problémára fény derülhet, mely hátterében esetleges pajzsmirigy probléma állhat.

 

Az esetleges betegséget a tünetek értékelése és a pajzsmirigyhormonok szintjét kimutató vérvizsgálat segítségével diagnosztizálják. Amennyiben kóros elváltozást észlelnek, szakorvosi konzultáció alapján megfelelő tájékoztatást és kezelési javaslatot kap a Budai Magánorvosi Centrumban. Negatívak a leletei, de tünetei folyamatosan fennállnak? Ingerlékenység, hajhullás, hízás vagy fogyás, alvászavar, fáradékonyság, rossz közérzet, pulzuszavar, meddőség, izzadékonyság? Ezek a tünetek akár pajzsmirigy problémára is utalhatnak! 


A pajzsmirigy szerepe: A nyak alsó részén helyezkedik el és két hormont termel: az egyik a tiroxin (T4), a másik a trijód-tironin (T3) Ez a két hormon az anyagcserénket befolyásolja. A pajzsmirigy hormon szerepet játszik a szervezet anyagcseréjének szabályozásában, a növekedésben, a szexuális működésben, az agyi működésben. A sejtek oxigénfelvételét segítik elő, ezáltal az alapvető tápanyagok sejtszintű hasznosulását szabályozzák. A pajzsmirigyhormonok képzéséhez elengedhetetlenül fontos a jód. Szinte minden szervre hatással van és nincs olyan szerv, ami funkcióját ne befolyásolná a pajzsmirigy hormon. A belső elválasztású mirigyek közül a pajzsmirigy szabályozza a sejtek energiafelhasználását és az anyagcsere sebességét. Hatással van a csontok növekedésére, a testsúly, a szív- és az emésztőrendszer működésére. A vizsgálat mindenképpen javasolt gyermekvállalás előtt, változó korban, ha a családjában már volt ilyen betegség valamint ingerlékenység, hajhullás, hízás vagy fogyás, pulzuszavar esetén! A vizsgálat 12 éves kortól elvégezhető! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! Bejárat a Bánát utca felől! Pontos cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 82.


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges! A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges H-P 10-14 óráig: az alábbi telefonszámokon: +36-1/794-3980 vagy +36-20/356-4353. Ön a leletet már másnap, a szakorvosi véleményt 3-7 napon belül,e-mailben kapja meg a szolgáltatótól.


Egy személy több kupont is vásárolhat és felhasználhat. A kezelést legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt lehet lemondani, amennyiben ez nem történik meg akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére