Mai­Kupon

Paleo/Vegán/alapozó főzőklub az EASE Therapy szervezésében 16.000 Ft helyett most
8.990 Ft-ért! Otthon is könnyedén elkészíthető ételekkel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Finom is legyen, egészséges is és te is eltudd készíteni? Nem is olyan lehetetlen mindhárom kritériumnak megfelelni, csak egy kis tapasztalatszerzés szükséges a dologhoz. Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.

Az EASE Therapy Paleo/Vegán főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

Kiscsoportos főzőklubjaikba folyamatosan indulnak, és téged is szeretettel várnak, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

 Az EASE Therapy-ban azt is tudják, hogy egyedül váltani nagyon nehéz, így minden segítséget megkapsz ehhez. Paleo/Vegán főzőklubjukban például olyan ételek otthoni elkészítését is megtanulod, amelyekről eddig azt hitted, csak boltból szerezheted be őket. 

Ízelítőnek egy mintamenü a kurzusról:

- Házi vaj
- Ropogós házi Bagett
- Eper krémleves
- Aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a paleo menüben)*
- Aszalt szilvával töltött currys sült tofu sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a vegán menüben)*
- Mandulalisztes csokitorta
- Almás-banán fagylalt

*Egy, a választott kurzusnak megfelelő főétel kerül lefőzésre.

 

 

Az EASE Therapy Paleo/Vegán főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére