Mai­Kupon

Paleo/Vegán/alapozó főzőklub az EASE Therapy szervezésében 23.000 Ft helyett most
12.990 Ft-ért! Otthon is egyszerűen elkészíthető ételekkel!

Finom is legyen, egészséges is és te is eltudd készíteni? Nem is olyan lehetetlen mindhárom kritériumnak megfelelni, csak egy kis tapasztalatszerzés szükséges a dologhoz. Az EASE Therapy elsősorban azért jött létre, hogy segíthessen azoknak, akik változtatni akarnak addigi megszokott, egészségtelen életmódjukon.

Az EASE Therapy Paleo/Vegán főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

Kiscsoportos főzőklubjaikba folyamatosan indulnak, és téged is szeretettel várnak, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt.

 Az EASE Therapy-ban azt is tudják, hogy egyedül váltani nagyon nehéz, így minden segítséget megkapsz ehhez. Paleo/Vegán főzőklubjukban például olyan ételek otthoni elkészítését is megtanulod, amelyekről eddig azt hitted, csak boltból szerezheted be őket. 

Ízelítőnek egy mintamenü a kurzusról:

- Házi vaj
- Ropogós házi Bagett
- Eper krémleves
- Aszalt szilvával töltött baconbe göngyölt csirke, sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a paleo menüben)*
- Aszalt szilvával töltött currys sült tofu sütőtök pürével, karamellizált hagymával (a vegán menüben)*
- Mandulalisztes csokitorta
- Almás-banán fagylalt

*Egy, a választott kurzusnak megfelelő főétel kerül lefőzésre.

 

 

Az EASE Therapy Paleo/Vegán főzőklubját az egészséges ételek barátain kívül ajánljuk kezdő konyhatündéreknek, pároknak, családoknak, tiniknek, nagyoknak, lisztérzékenyeknek, fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, életmódváltóknak, és a szénhidrátmentes étrendet követőknek!

A Te kezedben van a döntés: egészséged érdekében változtass étkezési szokásaidon, készíts minden nap ízletes, káros anyagoktól mentes ételeket az EASE Therapy Főzőklubok segítségével!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére