Mai­Kupon

Pálinka és csokoládékóstolóra hívjuk a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarházba, rendkívüli áron! 6.990 Ft helyett, most 50% kedvezménnyel 3.495 Ft-ért !

Vendégeinket a Rákóczi fejedelmi Pálinka Udvarház bejáratánál ősi szokás szerint kenyérrel, sóval és pálinkával fogadjuk. A Rákóczi Lovagteremben megterített asztalhoz ülhetnek a látogatók, Rákóczi ízelítő különleges falatjaihoz illő, barack szilva, körte pálinkát kínálunk. Ha már barack, akkor Obama, hiszen ő is és Gorbacsov is megjegyezte egy életre, mi is az a Rákóczi pálinka.

A Filmmúzeumban rövid film segítségével bemutatjuk a pálinkakészítés folyamatát.
A Rákóczi pince különleges hangulatot árasztó termeiben Rákóczi csokoládés aszúszemeket kóstolgatnak a résztvevők, közben Rákócziról hangzik el érdekes történet. A program egyik újabb különleges pillanata a Rákóczi fejedelmi Praliné kóstolása. Pálinkával töltött finom csokoládé, mindenki kedvencévé válhat.
Visszatérve a Lovagterembe újabb ínyencség, a ház különleges összetevőkből készült süteménye várja a vendégeket, amihez akácvirágon érlelt, akácmézes pálinkát töltünk.
A program végén a csokoládé szökőkút csodája vár a csokoládéba marcipán, vagy csokoládégolyókat, gyümölcsöket mártogathatnak.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. október 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2011.10.04-i rendezvényre érvényes 18 órától 20 óráig.

A program 2 órás.

 

 

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Féda Kft – Mozart Souvenir
Cég
Féda Kft.
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Bekecs utca 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére