Mai­Kupon

Pálinka és kolbászkostoló, a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarházban, rendkívüli áron! 6.990 Ft helyett, most 50% kedvezménnyel 3.495 Ft-ért !

Legyen Ön is a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház címeres, címzetes kóstoló klubtagja! 

A FÉDA Kft. Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház meghívja Önt és barátait Rákóczi Pálinka- és kolbászkóstolóra, a Rákóczi pálinkához méltó fejedelmi környezetben. Az ajánlat keretében huszan vehetnek 50 % kedvezménnyel részt ezen az exkluzív esten, mely hűen és méltón mutatja be a magyar gazstronómiát, ízvilágot és a tradiciókat. A FÉDA Kft. Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház több mint öt éven át dolgozott egy olyan exkluzív termékcsalád életre hívásán, amely méltán képviseli a magyar gasztronómiát, a magyar íz világot, a magyar tradíciókat.
A II. Rákóczi Fejedelem tiszteletére elnevezett termékcsalád egyedi, különleges barack, szilva, körte és cseresznye pálinkái felveszik a versenyt bármelyik nemzet tradicionális italával is. A legnépszerűbb hazánkban termő gyümölcsökből, válogatott, gondosan előkészített alapanyagból, nagy szakértelemmel párolt fejedelmi ital, a Rákóczi Pálinka, minden kedvelőjének fenséges élményt nyújt.
Rákóczi Pálinka- és kolbászkóstolóra hívjuk Önt, a Rákóczi pálinkához méltó fejedelmi környezetben.
Vendégeinket a Rákóczi Lovagteremben fogadjuk, ahol barackpálinkát kínálunk exkluzív kivitelű, 3 literes csapos üvegből, miközben megtekinthetik értékes Rákóczi-festménygyűjteményünket. A program a Rákóczi Pince termeiben folytatódik. A lenyűgöző katakomba egyedülállóan gazdag, félévszázados pálinka különlegességeket rejt, melyek mindegyikének történelme van. A szilva, körte és cseresznyepálinka kóstolást pogácsa, Rákóczi-pó és ízletes szalámi-és kolbászfalatok kísérik, melyek tökéletesen illeszkednek a pálinkák íz világához. Desszertnek csokoládéba márthatnak szilvát barackot és marcipánt, melyhez akácvirágon érlelt , pálinka alapú mézes likőrt kínálunk. Pihenésként egy rövidfilm vetítése során megismertetjük vendégeinkkel a Rákóczi Pálinkák térhódítását a hazai és nemzetközi életben. Emlékül oklevéllel tanúsítjuk, hogy a résztvevőket a Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház címeres, címzetes kóstoló klubtagunkká fogadtuk.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2011.08.31-i rendezvényre érvényes 18 órától 20 óráig.

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +3614015020-as telefonszámon vagy a gera.janos@feda.hu e-mail címen.

Egy személy 4 kupont vehet saját részre, bármennyit ajándékba.

A program 2 órás.

 

 

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Féda Kft – Mozart Souvenir
Cég
Féda Kft.
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1162 Budapest, Bekecs utca 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére