Mai­Kupon

Páratlan ajánlat! - Tőlünk valóban ragyogó mosollyal távozhat! A Cosmodent fogászat most egyedülállóan komplex fogászati szolgáltatáscsomagot kínál, exkluzív áron most 81000Ft helyett 14990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szolgáltatás tartalmazza a leghatékonyabb technológiával elvégzett fogfehérítést, a professzionális fogtisztítást, és a fogszakorvosi állapotfelmérést. A kezelés végén pedig megajándékozzuk a fogsora egészségének megtartását segítő TePe szájhigiéniai termékcsomaggal. „Ha mosolyog, mosolya csupa csillag” (József Attila) Ennek lehetősége most a megszokott piaci ár töredékéért az Ön rendelkezésére áll!
Amennyiben tökéletesen tiszta, hófehér fogakat szeretne, ne habozzon élni kivételes ajánlatunkkal! Rendelőnkben nagy gyakorlattal rendelkező, kiváló szakemberek végzik a felajánlott kezelés- csomagot, amely az alábbi elemeket tartalmazza:

- Fogászati állapotfelmérés
- Fogkőeltávolítás, polírozás
- Fogfehérítés (rendelői)*
- Ingyenes, ajándék TePe szájhigiéniai termékcsomag

*A fogfehérítés a Meodental NATURAL+TM géllel történik, amely a lehető legtöbb klinikai feltételnek megfelelő egyedi és professzionális oldatanyag. A gél hatóanyaga ökológiai módszerrel előállított (nem toxikus), stabilizált hidrogén peroxid vizes oldata, amelyet holt-tengeri só, valamint hozzáadott kalcium és fluorid támogat, megerősítve a fogzománcot, és csökkentve a kezeléssel járó fogérzékenységet. A gél speciális előnye, hogy könnyűszerrel semlegesít egyes élelmiszerek (mint a kávé, cigaretta, tea, bor stb.) által hagyott foltokat. A korábbi fehérítő oldatokkal szemben a NATURAL+TM kémhatása a szájüregben is pH 7.0 marad, az oxidáció megelőzése pedig a Kalcium-ionok által történik, amelyek a zománc megerősítésében és a hatás optimalizált ütemezésében is segédkeznek.

További információért, rendelési időnk és rendelőnk helyszínének megtekintéséhez látogassa meg weboldalunkat: www.cosmodent.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/1 200 13 78-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cosmodent Kft.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1124 Budapest, Fürj utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére