Mai­Kupon

Párban élsz és mégis egyedül vagy? Ajándékozd meg magad és párod Valentin napra egy lélekterápiás, érzelmi konzultációval most 8.000Ft helyett 3.990Ft-ért az Akvamarine-nál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A színterápia segítségével felderíthetjük miért kapcsolódik egymáshoz 2 ember, mi a közös életfeladat, illetve ha nincs jelenleg párkapcsolatban milyen érzelmek akadályozzák meg, hogy egy kiteljesedett boldog párkapcsolatban élhessen.  Az ajánlat 2 főre szól!A színterápiás konzultáció 1 órás,melyben színes üvegeket kell választani az alapján, hogy melyik tetszik a legjobban ami az éppen akkori pillanatnyi lelkiállapotunkat tükrözi. Minden színesüveghez tartozik egy tarott szimbólumkártya, mely segíti az érzelmek megértését. Megbeszéljük az életfeladatot, aztán, hogy milyen hitrendszerek akadályozzák generációsan ezek megvalósítását, mit kell tenni a jelen pillanatban a megvalósulás érdekében. Ezzel elindul a változás, mindössze annyira van szükséged, hogy tudd mit szeretnél!

Az Egyensúly üvegek lelkünk tükrei, lehetőségek hogy felismerjük önmagunkat és ezzel az ismerettel gyógyítsunk és gyógyuljunk.

A párok együtt jöhetnek az 1 órás konzultációra 1 áron.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I.em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére