Mai­Kupon

Kategóriák

Párkapcsolati kérdések, anyagi döntések, munkahely váltás, lakás csere - most mindezekre választ kapsz: Tudd meg mit hoz a jövő: 1 óra jóslás: 7 000 Ft helyett mindössze 3 400 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Illés Erika személyében olyan valaki ad a jövődre útmutatót, aki tényleg ért az energia és kvantum gyógyászathoz, a prána és a kristály terápiához, vagy éppen a jósláshoz tarot kártyából, a rúna vetéshez, és az angyalkommunikációhoz! Ráadásul most bármelyik szakterületen igénybe veheted tudását és képességeit. Ne félj megtudni a sorsod!!Elakadtál az utadon? Erika segít tovább lépni, a jó irányba! Ajándéknak különlegesség, és jövőbe tekintő.

  

Illés Erika, akit már gyermekkorában érdekelt, miért történnek úgy a dolgok, ahogyan ő nem szerette volna. Kereste a lehetséges választ, és bejárta a nagyvilágot, hogy megtudja, mit is keres itt, ezen a bolygón. Erika azt mondja: „Fedezd fel velem a világot! Járd az utadat, tanulj tapasztalj! Amennyiben elakadtál az utadon, szívesen segítek neked!” Szóval, ha tudni szeretnéd, mit tartogat még számodra az élet? Érdekel a természetgyógyászat, vagy a számmisztika? Most kielégítheted kíváncsiságodat! Akciós ajánlatunkat felhasználhatod jóslásra, számmisztikára és energiagyógyászatra.


Jóslás:

Útmutatást kapsz kártyák segítségével (Osho Zen Tarot, Crowley, Kazanlár, Lenormand és angyalkártyák).

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 25-ig,, beváltható 2013. december 22-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603

H-V: 10-21

Bővebben: http://rainbowjosda.hupont.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Móricz zsigmond körtér 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére