Mai­Kupon

Páros belépő a Fővárosi Állat- és Növénykertbe az Olcsó webáruház jóvoltából 4100Ft helyett 2050Ft-ért!

A Fővárosi Állat- és Növénykert Magyarország legrégebbi és legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező állatkertje. Az 1866-os megnyitásától egészen az 1950-es évekig, az első vidéki állatkertek megalapításáig az ország egyetlen ilyen intézménye volt. Budapest 14. kerületében, a Városligetben található, területe 1986 óta természetvédelmi terület. Most az Olcsó Ajándék jóvoltából féláron megtekintheted gyermekeddel!


 A budapesti Állatkert fekvése, területe

Az Állatkert 10,7 hektárnyi területe a Városligetészaknyugati végében fekszik. Közvetlen szomszédságában található a Vidám Park, a Fővárosi Nagycirkusz, a Gundel Étterem és a Bagolyvár Étterem, valamint a Szépművészeti Múzeum.
Az Állatkertből hasítottak ki területet a Vidám Park egy részéhez, de a Fővárosi Nagycirkusz és a két szomszédos étterem területe is az Állatkerthez tartozott egykor. Mi több, a Széchenyi Fürdő területét eredetileg a kert későbbi bővítéséhez foglalták le. A területcsonkítások következtében az eredeti, mintegy 18 hektáros területből 1912-re már csak 11 hektárnyi maradt meg.

Zoológiai gyűjtemény

Az Állatkert 733 állatfaj összesen mintegy 5000 egyedét mutatja be. Fajösszetételében széles körű áttekintés nyújt Földünk élővilágának sokféleségéből. A gyűjteményben ugyanis valamennyi kontinens állatvilágának képviselői megtalálhatók, az állatkertekben legnépszerűbbnek számító emlősök és madarak mellett a közönség hüllőket, kétéltűeket, különféle halakat, valamint gazdag gerinctelen gyűjteményt láthat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon egy felnőtt és egy gyermek belépésére jogosít!

Kedvezményes diákbelépőhöz előzetes egyeztetés szükséges.

A kuponok felhasználását előző nap 17 óráig kérjük email-ben jelezni.

Feltételek

  • bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is
  • a kupont más kedvezménnyel nem vonhatod össze
  • a kupont beválthatod előzetes időpontegyeztetés után, melyet megtehetsz az olcsoajandekok@gmail.com e-mail címen, illetve a 0670/932-8859-es telefonszámon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándékok Webáruház
Cég
ev
Weboldal
Telefon
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére