Mai­Kupon

Kategóriák

PCO szindróma vizsgálat laboratóriumi inzulin rezisztencia meghatározás segítségével a Budai Magánorvosi Centrumban 14.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A PCO a leggyakoribb női hormonális és anyagcserezavar. Hozzávetőlegesen a nők 10%-át érinti. A kórkép elnevezése félrevezető, ugyanis a cisztás petefészek csak az egyik lehetséges, de nem feltétlenül megjelenő tünete. A hátterében hormon-anyagcserezavar áll. Ne feledje, hogy a PCO szindróma időben történő felismerése esetén a tünetek jól kezelhetőek és véglegesen is gyógyíthatóak!A PCO szindróma esetén például előfordulhat rendszertelen vagy akár teljesen hiányzó menstruáció, vagy épp peteérés, apró ciszták a petefészekben, aknés, pattanásos bőr, emelkedett inzulinszint, inzulinrezisztencia, terméketlenség, túlzott szőrösödés, fokozódó hajhullás, vagy épp elhízás is.

 

A PCO szindróma, vagy más néven Stein-Leventhal szindróma alapvetően egy hormonális probléma, az androgének túlsúlyba kerülése a női szervezetben. A fent felsorolt kellemetlen tüneteket vagy tünetegyüttest a túlzott férfi nemi hormon okozza.

 

Szerencsére azonban a szindróma laboratóriumi vizsgálatokkal viszonylag könnyen diagnosztizálható, és a személyre szabott kezeléseknek köszönhetően a tünetek akár mindegyike megszűnhet, vagy csökkenhet. Persze ez csak akkor igaz, ha felismerjük magunkon a tüneteket és a megfelelő szakorvoshoz fordulunk velük. Erre kínál jó lehetőséget a Budai Magánorvosi Centrum, ahol képzett orvosok várnak téged is, hogy egy megnyugtató környezetben, maximális odafigyelés mellett végezzék el a szükséges vizsgálatokat. A leletek birtokában aztán személyre szabott dietetikai tanácsadással segítik a pácienseket!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum bejárata a Bánát utca felől található. Pontos cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. 


A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon az alábbi számokon: 06-1-794-3980 vagy 06-20-356-4353 illetve elektronikusan. E-mail: info@budaioltokozpont.hu 

 

Bejelentkezés hétfőtől péntekig 12.00-14.00 között. 

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére