Mai­Kupon

Kategóriák

Peroxidmentes fogfehérítés, fogkő eltávolítás és polírozás a Hollán Dentál Fogászati Rendelőben 12.990 Ft-ért! Most fizetendő 2.600 Ft!

Peroxidmentes fogfehérítés - Egészség kupon
Eredeti ár:80 000 FtElőlegben fizetendő:2 600 FtTeljes ár:12 990 Ft84% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Miért válasszam a peroxidmentes fogfehérítést? Mert egyedülálló technológiájának köszönhetően a fogfehérítés mellékhatások nélküli, az eljárás kíméli a fogzománcát teljes mértékben, megóvja azt és ezáltal nem lesznek érzékenyek fogai a fehérítést követően. A zománc tökéletesen ép marad. A fehérítés során ultrahangos fogkő eltávolítás és polírozás is történik, melynek köszönhetően fogai csillogóan fehérré válnak és ennek eredményeként visszanyeri magabiztos mosolyát.
Az esztétikai fogászatban, manapság egyre gyakrabban alkalmazott eljárás a fogfehérítés. Mivel a sokak által fogyasztott nikotin, kávé és vörös bor elszínezi a fogakat, a fogfehérítés napjainkra igen népszerű lett. Az eljárás alapja a professzionális fogtisztítás. Bizonyos gyógyszerek (például a penicillin), egyes nyomelemek (a túl sok fluorid) és az ételfestékek is elszínezhetik a fogakat. A fogak természetes színe is egyénileg eltérő lehet, és idővel egyre sötétebb lesz.

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogaszat/11221/fogfeherites
  • A Hollán Dentál fogfehérítő rendszere egyszerre biztonságos és fájdalommentes, hiszen a hagyományos eljárásokkal szemben, itt peroxidmentes fehérítésről van szó, így nem sérül közben az íny és nem fordulhat elő fogérzékenység. Az eddig ismert fogfehérítőkkel ellentétben ez nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincs káros hatással.

 A kupon az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: 

  • Szájhigiéniás tanácsadás.
  • Fogkő eltávolítás alsó-felső fogíven.
  • Polírozás, speciális tisztító pasztával.
  • Rendelői LED lámpás, peroxidmentes fogfehérítés.
  • A fogfehérítés egy ülésben történik.
  • Fontos tudni: a többi fehérítő eljárással ellentétben ezt a fogfehérítési módszert 4-6 havonta is lehet ismételni, mert peroxidmentes eljárás teljesen biztonságos.
  •  Ez a fogfehérítési technológia kifejezetten az érzékeny fogúak számára nyújt tökéletes megoldást. Mivel kíméletesen távolítja el a fog elszíneződésért felelős lerakódásokat és nem károsítja az ínyt vagy a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem. A peroxidmentes fogfehérítő nem tartalmaz hidrogén peroxidot, így teljesen fájdalommentes és tökéletesen biztonságos bárki számára. Hatóanyaga a benne lévő szódium, amit már őseink is használtak fogfehérítésre szóda-bikarbóna formájában.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevétele előtt. Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06/1-202-1436 vagy 06/20-936-4114.

A Hollán Dentál Fogászat pontos címe: 1136 Budapest. Hollán Ernő utca 51. fsz. 2.

 Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 9.00 - 18.00 óra között

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollán Dentál
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére