Mai­Kupon

Kategóriák

Peroxidmentes fogfehérítés, fogkő eltávolítás, polírozás, állapotfelmérés, szájhigiéniás tanácsadás most 13.800 Ft az Andrássy Dentál Fogászati Klinikán! Foglald le kuponodat, 3.840 Ft-ért, a fennmaradó 9.960 Ft-ot pedig fizesd a helyszínen!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:80 000 FtElőlegben fizetendő:3 840 FtTeljes ár:13 800 Ft83% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egy újdonság a fogászat világából, hogy még hatékonyabbá váljon a fogfehérítés. Érzékeny fogak esetén sem kell lemondania a hófehér fogakról! Az Andrássy Dentál Fogászati Klinikán a speciális peroxidmentes fogfehérítésnek köszönhetően fogai akár 3-4 fokozattal is fehérebbé vállnak. Az eddig ismert fogfehérítőkkel ellentétben nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincs káros hatással.Az Andrássy Dentál Fogászati Klinikán használt fogfehérítő rendszer egyszerre biztonságos és fájdalommentes, hiszen a hagyományos eljárásokkal szemben, itt peroxidmentes fehérítésről van szó, így nem sérül közben az íny és nem fordulhat elő fogérzékenység. Az eddig ismert fogfehérítő eljárással ellentétben ezt a fogfehérítési módszert 4-6 havonta is lehet ismételni, mert a peroxidmentes eljárás teljesen biztonságos.

 

Ez a fogfehérítési technológia kifejezetten az érzékeny fogúak számára nyújt tökéletes megoldást. Mivel kíméletesen távolítja el a fog elszíneződésért felelős lerakódásokat és nem károsítja az ínyt vagy a fogzománcot, ezért nem okoz fogérzékenységet sem. A peroxidmentes fogfehérítő nem tartalmaz hidrogén peroxidot, így teljesen fájdalommentes és tökéletesen biztonságos bárki számára. Hatóanyaga a benne lévő szódium, amit már őseink is használtak fogfehérítésre szóda-bikarbóna formájában. 

 

A rendelői fogfehérítés menete:

 

Először átvizsgálják a fogak állapotát és tájékoztatást kap az esetleges elváltozásokról. Meghatározzák a kiindulási fogszínt egy fogszínkulcs segítségével. Eltávolítják a fogkövet és az egyéb lerakódásokat, majd speciális pasztával átpolírozzák fogait, hogy ellenállóbbak legyenek a baktériumokkal szemben. A fogakat bekenik az aktiváló folyadékkal, majd 30 másodperc elteltével felkenik a fogfehérítő gélt és LED lámpával 15 percen keresztül megvilágítják a fogakat. Ezt a folyamatot még 2 alkalommal végzik el. A fogfehérítés végén újra megnézik a fogszínt, hogy megállapítsák hány árnyalatot fehéredtek fogai.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433.

 

A Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 

A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Andrássy út 46. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére