Mai­Kupon

Kategóriák

Peroxidmentes fogfehérítés fogkő eltávolítással és polírozással 12.990 Ft-ért a Smile Dent Art Rendelőben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Komplett fogászati csomag az igényesen kialakított, magas fokon felszerelt belvárosi Smile Dent Art Fogászati Rendelőben. A csomag tartalma: Peroxidmentes, plazmalámpás fogfehérítés fogkő eltávolítással az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású polírozással.Ha nem szeretne a fogfehérítéssel sokat vesződni, vagy otthon elvégezni, válasza a rendelői fehérítést! A Smile Dent Art rendelőjében a legmodernebb plazmalámpás technológiának köszönhetően már 1 óra alatt több árnyalattal világosabb fogsorra tehet szert! plazmalámpás fehérítő kezeléssel 4-5 árnyalatnyit világosodnak a fogai! Ráadásul a peroxidmentes anyagok használatával a fogai, ínye érzékenységétől sem kell tartania! A tartós eredmény érdekében az eljárás után néhány napig ne fogyasszon kávét, teát, kólát és vörösbort, és legalább 2 napig ne is gyújtson rá. Ennek az eljárásnak köszönhetően fogaid fehérségét 4-5 évig őrizheti meg. Ha aktív dohányos akkor azonban ez az idő 2-3 év csökken.


Mitől színeződnek el a fogak?

 

  • Egészséges embereknél a fogak elszíneződését elsősorban a kávé-, tea-, vörösbor- és kólafogyasztás, valamint az erős dohányzás okozza. Nemdohányzók esetében ezeket az elszíneződéseket a fogászati rendelőben végzett fogfehérítés hosszú időre eltávolítja. Dohányosoknál az eredmény nem ilyen tartós, hiszen folyamatosan intenzív ártalomnak teszik ki fogaikat. Amennyiben a fog elszíneződésének oka genetikai akkor ebben az esetben a fogfehérítés nem jár ugyan látványos eredménnyel, de 1-2 árnyalatot javíthat az eredeti színen. A kor előrehaladtával a fogzománc – amely nem képes a regenerálódásra – fokozatosan elvékonyodik, és a folyamat elszíneződéshez vezet.


Mi a fogkő és miért fontos annak eltávolítása?

 

  • A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. A fogkő természetesen egyénenként eltérő mértékű lehet, de minden esetben javasolt az eltávolítása és a megfelelő szájhigiéniás szokások alkalmazása.Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is. 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-472-0020. A kezelés az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le! 

Nyitva tartás: Május elejétől hétköznap 8:00 – 20:00 óra között.


Cím: Smile-Art Fogászati Rendelő VI. kerület. Szondi utca 94.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smile Dent Art
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Szondi utca 94
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére