Mai­Kupon

Kategóriák

Peroxidmentes fogfehérítés fogkő eltávolítással és polírozással 60.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért a Smile Art Fogászati Rendelőben!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Komplett fogászati csomag az igényesen kialakított, magas fokon felszerelt belvárosi Smile Art Fogászati Rendelőben. A csomag tartalma: Peroxidmentes, plazmalámpás fogfehérítés fogkő eltávolítással az alsó és felső állcsontról, fehérítő hatású polírozással. Ha nem szeretne a fogfehérítéssel sokat vesződni, vagy otthon elvégezni, válasza a rendelői fehérítést! ASmile-Art rendelőjében a legmodernebb plazmalámpás technológiának köszönhetően már 1 óra alatt több árnyalattal világosabb fogsorra tehet szert! plazmalámpás fehérítő kezeléssel 4-5 árnyalatnyit világosodnak a fogai! Ráadásul a peroxidmentes anyagok használatával a fogai, ínye érzékenységétől sem kell tartania! A tartós eredmény érdekében az eljárás után néhány napig ne fogyasszon kávét, teát, kólát és vörösbort, és legalább 2 napig ne is gyújtson rá. Ennek az eljárásnak köszönhetően fogaid fehérségét 4-5 évig őrizheti meg. Ha aktív dohányos akkor azonban ez az idő 2-3 év csökken.


Mitől színeződnek el a fogak?

 

  • Egészséges embereknél a fogak elszíneződését elsősorban a kávé-, tea-, vörösbor- és kólafogyasztás, valamint az erős dohányzás okozza. Nemdohányzók esetében ezeket az elszíneződéseket a fogászati rendelőben végzett fogfehérítés hosszú időre eltávolítja. Dohányosoknál az eredmény nem ilyen tartós, hiszen folyamatosan intenzív ártalomnak teszik ki fogaikat. Amennyiben a fog elszíneződésének oka genetikai akkor ebben az esetben a fogfehérítés nem jár ugyan látványos eredménnyel, de 1-2 árnyalatot javíthat az eredeti színen. A kor előrehaladtával a fogzománc – amely nem képes a regenerálódásra – fokozatosan elvékonyodik, és a folyamat elszíneződéshez vezet.


Mi a fogkő és miért fontos annak eltávolítása?

 

  • A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. A fogkő természetesen egyénenként eltérő mértékű lehet, de minden esetben javasolt az eltávolítása és a megfelelő szájhigiéniás szokások alkalmazása.Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is. 

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 555 5554. A kezelés az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le! 

Nyitva tartás: hétköznap 8:00 – 20:00 óra között.


Cím: Smile-Art Fogászati Rendelő V. kerület.  Budapest, Molnár utca 22-24


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smile-Art Fogászati Rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Molnár utca 22-24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére