Mai­Kupon

Kategóriák

Peter Hess/ Tibeti hangterápia, zengőtálakkal a sejtregenerálásért. Egyéni hangterápia a NADI13 Egészség Centrumban 5.700 Ft-ért! Most fizetendő 1.700 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

Mi történik a testben a tálak hatására?

 

A tibeti hangtál több fém ötvözetéből készült hangadó eszköz, amelyet a keleti (és mostanában már a nyugati alternatív) gyógyászatban használnak. A különböző típusok közös jellemzője, hogy megszólaltatva erős, felharmonikusokban (harmonikus felhangokban) gazdag hangzásukkal a testre és a pszichére egyaránt hatással vannak. Ezek a hatások egyfajta harmonizáló, gyógyító, relaxáló eredménnyel járnak. Tulajdonképpen kétféle módon fejtik ki hatásukat. Egyrészt lágy, monoton, hosszan búgó hangjuk kikapcsolja az elmét, ezáltal nagyon mély relaxált állapotot hoznak létre. Ennek köszönhető, hogy sokan elalszanak a kezelések, csoportos meditációk alatt. Másrészt az általuk kibocsátott hangrezgés és fizikális rezgés a bőrön keresztül bejut a testbe, és ott a sejtekhez eljutva fejti ki hatását.
De hogyan is történik ez?

Mindannyian tudjuk, hogy ha egy tóba bedobunk egy kavicsot, akkor azon a helyen, ahol a kavics beleesett a vízbe, koncentrikus körök jelennek meg, amelyek mozgásba hozzák a víz minden egyes molekuláját. Valami hasonló történik a testben is hangmasszázs során, hiszen a testünk 70%-a is víz. A rezgés bejut a testbe, és ott koncentrikus hullámok formájában szétárad, kellemes „sejtmasszázst” adva a testben lévő több mint 100 trillió sejtnek. A hangtálak hangrezgései tovaterjednek a szöveteken, csontokon, szerveken, testfolyadékokon, testüregeken, a test minden egyes sejtjét megérintik.

Ha a szervek és a szövetek blokkmentesek, akkor a hanghullámok akadálytalanul szétáradnak a testben, és a lábujjakon, kézujjakon, valamint a hajszálakon keresztül kilépnek. Általában azonban a testünk nem mentes az energetikai, fizikai blokkoktól, hiszen a megoldatlan problémák, a stressz, az aggodalmak, a helytelen életmód mind-mind blokkokat hoznak létre a szervezetben. Megjelenthetnek például az ízületekben, az izmokban és a szervekben, mirigyekben. A hangmasszázs vagy a csoportos meditációk során a testbe bejutó hangok és rezgések ezeket a blokkokat oldják fel, és ezáltal hozzájárulnak a sejtek harmonikus működéséhez.

Testi, lelki és szellemi problémáknál!
A hangmasszázs elősegíti, hogy az ember megszabaduljon azoktól a panaszoktól, amelyeket a mindennapi stressz, a gondok és félelmek okoznak.

Ajánlható fiataloknak!

Akiknek tanulási  viselkedési  problémáik, beilleszkedési  zavaraik  vannak. De, egyéb problémák esetén is: kommunikációs, koncentrációs zavarok, viselkedési rendellenességek: szorongás, agresszió, hiperaktivitás, alvási zavarok.

Felnőtteknek!
A stressz okozta feszültség oldása.
Háti és deréktáji fájdalmak  esetén, gerincfájdalmak esetén. Nyaki és vállizomzat lazítása, az emésztés szabályozása, gyomorproblémák  enyhítése.
Menstruációs rendellenességek esetén nagy segítség.
Energia blokkok oldása, relaxálása
Az aura és a csakrák tisztítása, energetizálása


A kezelés menete  :
A  ruhában fekvő  páciens  testén  elhelyezzük a kezelendő probléma megoldását  legjobban szolgáló méretű  speciális Tibeti v. Peter Hess hangtálakat. Mindegyik hangtál  sajátosan "megkomponált"  hangegyüttessel rezeg, amely az emberi fülnek nagyon kellemes. Ezek a rezgések áthatják az egész testet, egy kellemes, egyre lazább és egyre nyugtatóbb, lágy állapotba hozva a pácienst. Már maga ez az állapot is  gyógyítóan hat, de a tálak rezgése a gyógyhatást felerősíti, megsokszorozza.

                                     

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges érvényes kuponkóddal az alábbi elérhetőségeken:

NADI Egészség Centrum

1106 Budapest, Fehér út 1 "A" lépcsőház, 2 em

(az ÖRS VEZÉR TÉREN, a volt BKV székházban, metró kijárata mellett- A ép/2 em.)

+36205002459

Most fizetendő 1.700 Ft, a fennmaradó 4.000 Ft-ot a helyszínen szükséges rendezni.

             

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NADI13 Egészség Centrum
Szolgáltatás helye
1106 Budapest, Fehér út 1 A lph. 2 em.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére