Mai­Kupon

Petyhüdt felkar, madárszárny, denevérizom, laza belső combok?Szabadulj meg tőlük most 14.000 Ft helyett 3.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legújabb fejlesztésű csúcstechnológiával a test kritikus részein. A karok, illetve belső combok formálására kifejlesztett krémmel történő keringés fokozó masszázs visszaadja bőröd rugalmasságát, sejtjeid több oxigént kapnak,fokozódik az anyagcseréjük, biokémiai aktivitásuk, ami hosszútávon feszesebb bőrt biztosít.

 

 

 Átfogó komplex kezelés 4 lépésben:

-Először egy zsírbontó olajos sópeelinggel megszabadítjuk bőrödet  az elhalt sejtektől, növelve ezzel a kezelés hatékonyságát.
 
-Ezután a megfelelő program kiválasztásával,és a speciális fokuszált ultrahang fejjel zsírt bontunk és egyidejűleg regeneráljuk a kötőszövetet. Így  a kritikus testtájakon műtéti beavatkozás nélkül is  gyors, hatékony eredményt érünk el. növeljük a kötőszöveti sejtek szintézisét, a kollagéntermelést a bőr strukturájának újjáépítése  érdekében. Ez a magas energiasűrűség egyedülállóan hatákonnyá teszi a kezelés.

 

 
-Ezután egy különleges készítmény és okluziv pakolás következik.

 

Ez a nyomatmaszk adja a koronát a kezelésre.Melegítő hatása segíti a hatóanyagok mélyre juttatását,20 perc után,miközben kihül ,formát ad a karodnak,vagy combodnak.
 
A kezelést  a felkaron ,vagy a combokon végezzük,annak megfelelően amit Te választottál. A kritikus zónák kezelése külön -külön alkalommal történik.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges Sebők Aliznál a +36 20 373-0169-es telefonszámon.

A kezelés időtartama 70perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sebők Alíz
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére