Mai­Kupon

Pigmentfoltos a bőröd? Itt a legújabb mezoterápiás pigmenteltávolítás 20000.-Ft helyett 3490.-Ftért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! A melanintermelődés a napsugárzás hatására indul meg.A hiperpigmentációt a túlzott, és nem egyenletes melanintermelődés okozza. Nem véletlen, hogy ez a tavasz-nyári időszak esztétikai problémája. A kezelés során olyan orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe, melyek szabályozzák a melanint termelő sejtek normális működését, ill. optimazálják azt. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, - maximális koncentrációban - ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporáció során mindez lehetséges. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

Az eljárás felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki!

Egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák a melanint termelő sejtek normális működéséhez szükséges hatóanyagokat.

A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a bőr alatti kötőszövetekig. A hatás már az első kezelés után látványos!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sziklási Ibolya mesterkozmetikus
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére