Mai­Kupon

Pihentető, nyugtató, frissítő és stresszoldó 30 perces arcmasszázs és arcdiagnosztika a Jászai Mari tér közelében a Szépítők Házában 1500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pihentető és stresszoldó speciális arcmasszázs hatására a vérerek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. A 30 perces arcmasszázs a bőrre tett jótékony hatásán túl, általános jó közérzetet biztosít. Nyugtatja, frissíti, lazítja és új energiával tölti fel nemcsak az arcbőrt, hanem az egész szervezetet is. A masszírozást mindig valamilyen olajjal vagy masszázskrémmel történik. Hatására a vérerek jelentősen kitágulnak és felgyorsul a tápanyag és a bomlástermékek áramlása a szövetekben. 
A masszázs remek módszer az öregedési folyamatok csökkentésére is, hatására a mirigyek által termelt váladék sokkal gyorsabban távozik, a faggyúmirigyek váladéka is folyamatos lesz, tökéletes megoldás a zsírhiányos arcbőr kezelésére, illetve ápolására. A speciális arcmasszázshoz a következő készítményeket használják: szőlőmagolaj mely ránctalanító, bőrsimító tulajdonságokkal rendelkezik. Aloe alapanyagú készítmények: bőrnyugtató, püffedt, karikás szemeknél ajánlott, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Mandulaolaj, kamilla:mindkettő nyugtató hatású. 

 

Az arcdiagnosztika egy olyan tudomány, mely arra épül, hogy az egészségi állapotunkkal kapcsolatos minden információ megjelenik a bőrünkön. Akár még a lappangó betegségek is időben észrevehetőek egy diagnózis során, hiszen az arcbőr már ebben az időszakban is fontos információkkal szolgálhat a szakembereknek arról, hogy a szervezetben milyen folyamatok játszódnak le. Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe! A kezelés időtartama: 30 perc.

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 

- Telefonon: 06/20-486-8696
- E-Mailben: kapitanyne.maria@freemail.hu
- Facebookon: Mária Varga természetgyógyász-reflexológus

 

Nyitva tartás: Hétfőtől csütörtökig 09.00 - 19.00 óra között, igény szerint.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kapitányné Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére