Mai­Kupon

Pilóta élmény! Vezettél már Boeing 737-800 NG vagy Airbus A320-at? Repülő szimulátor 25 000 ft helyett 8 900 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Elképzelted, milyen érzés egy Boeinget vezetni? Fantasztikus élmény biztonságosan. Az előre kidolgozott csodálatos általad kigondolt útvonalakon lehetőséged van kezedben a kormánnyal bármilyen manővert végrehajtani, mint egy valóságos géppel. Átrepülhetsz  Lánchíd alatt, megcsinálhatsz egy orsót, vagy épp leszállhatsz a honolului repülő téren.Elképzelted.......... honolului repülőtéren. ÖRÖKITSD meg az élményed, hozd el családtagod,barátod is, hogy felvegye videora,vagy képeket készitsen repülésedről. 

Élményrepülési 15 perces programunkon asszisztáló pilóta segítségével élvezheted Budapest gyönyörű látványosságait, a montenegrói hegyek és tengerpart varázslatos összképét, a svájci sziklákat, a Holland Antillák szigetvilágát, New York és a világ számos nagyvárosának éjszakai látképét. A repülés folyamán az asszisztáló pilótaként megismerted a repülőgép sajátosságait, és a repülés végrehajtását, a le- és felszállás elvégzését is te hatjhatod végre. Érdeklődés esetén oktatóink és pilótáink minden szükséges képzést megadnak a megkívánt szint eléréséhez, de lehetőséged van szabadon választott útvonal lerepülésére pilóta kíséretével, melynek segítségével megismerheted a nagygépes repülés sajátosságait és kipróbálhatják a le- és felszállást egy 75 tonna súlyú repülőgéppel.


A repülés során megismerkedhetsz a légiforgalom sajátosságaival, a tényleges időjárás változásaival.

Lehetőséget biztosítunk, hogy magaddal vigyél egy családtagot, vagy egy barátot, aki rögzíti videőn, fényképen a repülésed.


Technikai paraméterek: 210 fokban vetített kép 2,5 méter magasságban, teljes audió rendszer, független oktatói pult beavatkozási lehetőség a repülés bármely fázisában, rögzítési, visszajátszási, ismétlési lehetőséggel, dual FMC (FMS) rendszer, teljes EFIS műszerrendszer (PFD, MFD), teljes Autopilot és FD rendszer, hang és adatrögzítő rendszer, füstgenerátor speciális vészhelyzetek szimulálására, állandó On-line adatkapcsolat, realisztikus pillanatnyi időjárás szimulálás, on-line légiirányítás szimulálás, ACARS rendszer.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:061/3383193 vagy 20/2038173

H-P: 10-17

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv Közv KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére