Mai­Kupon

Kategóriák

Plasztikai hatékonyságú klinikailag igazolt bőrfeszesítés! Évekig tartó feszesítő hatás! Alakformálás szike nélkül! 3 alkalmas Thermage II testkezelés + 10 perc ajándék arckezelés kedvező áron 180 000 Ft helyett, mindössze 20 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

AJÁNLJUK: Mindazoknak, akiknél a diétát követően vagy más okból kifolyólag megereszkedett a bőrük. Nőknek, akiknél szülés után a hasi zsírtól és bőrfeleslegtől nem tudnak megszabadulni. Cellulitiszos bőrrel rendelkezőknek. Idősebb korosztálynak és minden fogyni és feszesedni vágyóknak.

HATÉKONYSÁGA: A Thermage II. kezelés a bőrfeszesítésnek és a kontúrjavításnak (alakformálás) egy biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét képes megújítani a szervezet saját kollagénjének stimulálása révén. Ezáltal AZONNALI bőrfeszesítést produkál.Az ajánlat tartalma: 3 ALKALOM Thermage II. - PLASZTIKAI SZÍNTŰ bőrfeszesítő testkezelés + AJÁNDÉK 10 PERCES ARCKEZELÉS! A kezelés időtartalma: 45 perc összesen ( arckezeléssel együtt)

A Thermage az egyetlen nem invasiv módszer: amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését is egyben. Hogyan? Úgy, hogy a Thermage az egyetlen, amely a capacitive radiofrequenciás technológiát használja (monopolar technika), s így a mély kollagén rost hálózatot eléri. Ez pedig azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon át is tart a kezelést követően. A ThermageII. bőrfeszesítés és arcfiatalítás az egyik legnépszerűbb esztétikai kezeléssé nőtte ki magát Amerikábanaz utóbbi 1-2 évben.

A Thermage kezelés:

A Thermage kezelés egy non-invasive (nem invazív), biztos, a test egész bőrfelszínén (bőrtípustól függetlenül) alkalmazható eljárás, mely a bőrt feszesíti, simítja és az eredeti kontúrt helyreállítja. A kezelés alatt a bőr meglévő kollagén rostjait harmonikaszerűen összehuzza, megfeszíti majd a továbbiakban folyamatosan stimulálja a kollagén termelést. Az új kollagén rostok pedig alapszerkezetüken a harmonikaszerűen összehúzott rostok mintájára épülnek újjá. A hatás ezért részben azonnal látható, másrészt elhúzódó és folyamatosan javul a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény pedig évekig látható.

Azonnali ÉREZHETŐ, LÁTHATÓ eredmény!

A kezelési idő: a kezelt terület nagyságától függően kb. 30 percig tarthat.

Miben tér el a Thermage II. eljárás az eddig ismertektől?
Nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.
A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.
Nincs évszak függőség, mint a lézeres kezelések estén, nyáron is biztonságosan alkalmazható.
A Thermage II. minden invasiv kozmetikai és esztétikai plasztikai sebészeti módszernél biztonságosabb!
Már egyetlen kezelés is elegendő lehet a várt hatás eléréséhez!

VÁLASZTHATÓ TESTTERÜLETEK:
Teljes has
Felkarok
Combok
Térd

Ellenjavallatok:
Pacemaker
Fém implantátum (a kezelt területen)
Hallást javító implantátum megléte esetén
Herpesz fertőzés
Súlyosabb pajzsmirigy betegség
Terhesség és szoptatás ideje alatt

A megújult Perillisz Alakformáló Stúdió várja régi és új vendégeit!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!
A kupon felhasználható 2015. március 31-ig!
Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a perilliszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

Nyitva tartás
Hétfőtől-péntekig: 8.00-20.00
Bejelentkezés: Hétfőtől-péntekig: 8.00-18.00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8. I.em
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére