Mai­Kupon

POCAKREDUKCIÓ! ÁLOMHAS AZ ÜNNEPEKRE HATÉKONY HÁRMASSAL! Karcsúság műtéti beavatkozás nélkül! RADIKÁLIS ZSÍRFARAGÁS! 3 alkalmas bérlet 54000Ft helyett 6000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelést a has körméret mérésével és egyéni konzultációval kezdjük, mivel a hason sokszor nem csak a zsírpárnák okozzák a többlet centiket. 3 alkalommal találkozunk,és minden alkalommal a "HATÉKONY HÁRMAS" kezelésben lesz részed.Mi is ez a "hatékony hármas"?

Ultrahangos kavitációs zsírbontás,egy fogyasztó, keringésfokozó, feszesítőmpakolás és a mágneses biorezonancia a hasi részen, köldök vonalában.

A hasi, vagy alma típusú elhízásról alapvetően akkor beszélünk,ha a hastérfogat értéke a nőknél 80 centiméter feletti. A fölös zsírréteg nem csupán esztétikai probléma,számos betegség kialakulásához is vezethet. Napjainkban már világszerte meghatározó rizikófaktornak tartják a hasi elhízást. A haskörfogat azért is jelentős tényező, mert önmagában, bonyolult vizsgálatok nélkül is kardiovaszkuláris kockázatokra utal. Azért van szükség a haskörfogat mérésére mert a testsúly és a testtömeg index nem mond semmit az elhízás típusáról. Itt a zsír nagyobb része nem a has bőre alatt, hanem a hasüregben, a zsigerek között rakódik le. Ezek mésképp működnek mint a szervezet többi zsírsejtje.Kedvezőtlenül befolyásolják az infarktus elleni védőfaktor szintjét. Minden leadott centiméter növeli a várható élettartamot,érdemes élni a lehetőséggel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kezelések időpontja:

Sallai Krisztina: kedd, csütörtök, szombat: 10:30 – 21:30

Győry Jutka:  hétfő, szerda, péntek: 6:00 - 21:30, kedd: 6:00 - 9:30, , szombat: 6:00 – 10:30,

Vasárnap: igény szerint.

A kezelésekre az időpontot kuponsorszáma bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 990 9778 telefonszámon, Győry Jutkától.!!!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére