Mai­Kupon

Kategóriák

POCAKREDUKCIÓ! ÁLOMHAS STRANDSZERZONRA A HATÉKONY HÁRMASSAL! Karcsúság műtéti beavatkozás nélkül! RADIKÁLIS ZSÍRFARAGÁS! 3 alkalmas bérlet 30 %kedvezmény!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kezelést egyéni konzultációval kezdjük,mivel a hason sokszor nem csak a zsírpárnák okozzák a többlet centiket.

 

3 alkalommal találkozunk, és minden alkalommal a "HATÉKONY HÁRMAS" kezelésben lesz részed.


 Mi is ez a "hatékony hármas"?


Ultrahangos kavitációs zsírbontás,egy fogyasztó, keringésfokozó, feszesítőmpakolás és a mágneses biorezonancia a  hasi részen, köldök vonalában.

 

 A hasi, vagy alma típusú elhízásról alapvetően akkor beszélünk,ha a haskörméret  értéke a nőknél  80 centiméter feletti.A fölös zsírréteg nem csupán esztétikai probléma,számos betegség kialakulásához is vezethet.

Napjainkban már világszerte meghatározó rizikófaktornak tartják a hasi elhízást.A haskörméret azért is jelentős tényező, mert önmagában, bonyolult vizsgálatok nélkül is kardiovaszkuláris kockázatokra utal.

Azért van szükség a haskörméret mérésére mert a testsúly és a testtömeg index nem mond semmit az elhízás típusáról. Itt a zsír nagyobb része nem a has bőre alatt, hanem a hasüregben, a zsigerek között rakódik le. Ezek másképp működnek mint a szervezet többi zsírsejtje. Kedvezőtlenül befolyásolják az infarktus elleni védőfaktor szintjét.

Minden leadott centiméter növeli a várható élettartamot, érdemes élni a lehetőséggel.

 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. június 24-ig,, beváltható 2013. július 24-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A kupon felhasználásához 60 napon belül telefonos egyeztetés szükséges, időpontot a kupon sorszám  bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 9909 778 telefonszámon Győry Jutkától.


A HÉT MINDEN NAPJÁN FOGADJUK VENDÉGEINKET!

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére