Mai­Kupon

Kategóriák

Pocakredukció! álomhas tavaszra A hatékony hármassal! Karcsúság műtéti beavatkozás nélkül! radikális zsírfaragás! 3 alkalmas bérlet 54000Ft helyett 6000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kezelést a haskörfogat mérésével és egyéni konzultációval kezdjük, mivel a hason sokszor nem csak a zsírpárnák okozzák a többlet centiket.

3 alkalommal találkozunk, és minden alkalommal a "HATÉKONY HÁRMAS" kezelésben lesz részed. A kezelés alkalmanként 50 percet vesz igénybe.

 


 Mi is ez a "hatékony hármas"?


Ultrahangos kavitációs zsírbontás,egy fogyasztó, keringésfokozó, feszesítőmpakolás és a mágneses biorezonancia a  hasi részen, köldök vonalában.

 

 A hasi, vagy alma típusú elhízásról alapvetően akkor beszélünk,ha a haskörméret  értéke a nőknél  80 centiméter feletti.A fölös zsírréteg nem csupán esztétikai probléma,számos betegség kialakulásához is vezethet.

Napjainkban már világszerte meghatározó rizikófaktornak tartják a hasi elhízást.A haskörméret azért is jelentős tényező, mert önmagában, bonyolult vizsgálatok nélkül is kardiovaszkuláris kockázatokra utal.

Azért van szükség a haskörméret mérésére mert a testsúly és a testtömeg index nem mond semmit az elhízás típusáról. Itt a zsír nagyobb része nem a has bőre alatt, hanem a hasüregben, a zsigerek között rakódik le. Ezek másképp működnek mint a szervezet többi zsírsejtje. Kedvezőtlenül befolyásolják az infarktus elleni védőfaktor szintjét.

Minden leadott centiméter növeli a várható élettartamot, érdemes élni a lehetőséggel.

 

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges, időpontot a kupon sorszám  bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 9909 778 telefonszámon Győry Jutkától.


NYITVA:


hétfő, szerda, péntek: 8:00 – 20:00

vasárnap: igény szerint

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére