Mai­Kupon

Polinéz masszázs varázs 7000Ft helyett 2800Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A táncmasszázs gyökerei ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza. Az ott élő népek ősi tudását, bölcsességét, sámánisztikus elveken alapuló, holisztikus gyógyítási rendszerét egyesítette, fejlesztette tovább és illesztette a mai kor elvárásaihoz. A hawaii-i lomi-lomi nui tánc mozdulatai, a polinéz szigetvilág lakóinak életszemlélete, és a huna titkos tudáskincse egyesül ebben a táncmasszázsban. A polinéz életszemlélet azt jelenti, lehetsz olyan ember, akit nem korlátoz senki és semmi. Benned van minden erő, és energia forrása, mely céljaid álmaid eléréséhez szükséges, csupán fel kell fedezned. A testmunka célja, hogy hozzájáruljon ezeknek a belső gátaknak, blokkoknak a feloldásához a test, az érzelmek és a lélek szintjén egyaránt.A masszázs gyönyörű tánc a test körül, mely felébreszti a kezelt belső hangját, és elindítja az öngyógyító folyamatokat. A finom-és durva fizikai szinten felhalmozódó méreganyagok- salakanyagok kiürülnek, ezáltal szabadabbá válnak a kezelt természetes energiaáramlásai.

A technika a lélek és a test közötti energiaáramlást segíti mozdulataival; a cselekvésre és hatékonyságra összpontosít. Nemcsak a fizikai testre van kihatással, hanem az érzelmekre, emlékekre, üzleti- és magánjellegű kapcsolatokra, helyzetekre is.

Az alapvetően alkaros masszázstechnika tökéletes kiegészítője a felmelegített olaj. A mozdulatok lágyak, ringatóak, mégis nagyon mélyre hatnak. A polinéz testtartás, a zene és a légzés segítségével a kezelő, maradéktalanul tud kapcsolódni az asztalon fekvőhöz, ami minden terápiánál elengedhetetlen.
E tünetek enyhítéséhez az energiaszintet helyre kell állítani - például a legyengült immunrendszer vagy egy olyan szerv érdekében, amely nem működik megfelelően, és ezért fel kell tölteni energiával.

Kezelés időtartama: 1.5-2 óra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kezelés időtartama: 60 perc

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06202849919-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csörgits András
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1213 Budapest, Damjanich utca 231.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére