Mai­Kupon

Polinéz masszázs varázs 7000Ft helyett 2800Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A táncmasszázs gyökerei ősi polinéz alapokig nyúlnak vissza. Az ott élő népek ősi tudását, bölcsességét, sámánisztikus elveken alapuló, holisztikus gyógyítási rendszerét egyesítette, fejlesztette tovább és illesztette a mai kor elvárásaihoz. A hawaii-i lomi-lomi nui tánc mozdulatai, a polinéz szigetvilág lakóinak életszemlélete, és a huna titkos tudáskincse egyesül ebben a táncmasszázsban. A polinéz életszemlélet azt jelenti, lehetsz olyan ember, akit nem korlátoz senki és semmi. Benned van minden erő, és energia forrása, mely céljaid álmaid eléréséhez szükséges, csupán fel kell fedezned. A testmunka célja, hogy hozzájáruljon ezeknek a belső gátaknak, blokkoknak a feloldásához a test, az érzelmek és a lélek szintjén egyaránt.A masszázs gyönyörű tánc a test körül, mely felébreszti a kezelt belső hangját, és elindítja az öngyógyító folyamatokat. A finom-és durva fizikai szinten felhalmozódó méreganyagok- salakanyagok kiürülnek, ezáltal szabadabbá válnak a kezelt természetes energiaáramlásai.

A technika a lélek és a test közötti energiaáramlást segíti mozdulataival; a cselekvésre és hatékonyságra összpontosít. Nemcsak a fizikai testre van kihatással, hanem az érzelmekre, emlékekre, üzleti- és magánjellegű kapcsolatokra, helyzetekre is.

Az alapvetően alkaros masszázstechnika tökéletes kiegészítője a felmelegített olaj. A mozdulatok lágyak, ringatóak, mégis nagyon mélyre hatnak. A polinéz testtartás, a zene és a légzés segítségével a kezelő, maradéktalanul tud kapcsolódni az asztalon fekvőhöz, ami minden terápiánál elengedhetetlen.
E tünetek enyhítéséhez az energiaszintet helyre kell állítani - például a legyengült immunrendszer vagy egy olyan szerv érdekében, amely nem működik megfelelően, és ezért fel kell tölteni energiával.

Kezelés időtartama: 1.5-2 óra

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kezelés időtartama: 60 perc

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06202849919-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csörgits András
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1213 Budapest, Damjanich utca 231.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére