Mai­Kupon

Porcelán leplezésű korona illetve hídtag most 16990 Ft-ért (30000 Ft helyett) a belvárosban a Blaha Lujza tértől 3 percre!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha foga már töméssel, betéttel esetleg héjjal már nem helyrehozható vagy sérült, szuvas, gyökérkezelt, 'agyontömött',  szükségessé válhat a fog koronával való borítása a fog megtartása érdekében. Foghiány esetén amennyiben adottak a feltételek a hiány hídpótlással hozható helyre. Régi elhasznált koronák és hidak (különösen a teljes fém és a műanyag leplezésűek) cseréjére is az egyik legjobb megoldás a porcelán leplezésű korona vagy híd. A tíz évnél régebbi hidak esetében mindenképpen javasolt a pótlás cseréje.

Parkolási lehetőség a rendelő közvetlen közelében!

Azt hogy egy fog vagy fogazat:

alkalmas-e a korona vagy hídpótláshoz azt az orvosnak kell eldöntenie a fogak és a fogágy állapota alapján. Szükség esetén megoldható implantátummal helyettesíteni egy vagy több pillérfogat. Az esetlegesen szükségessé váló vagy már eleve szükséges gyökérkezelést vagy gyökértömés cserét az akciós ár nem tartalmazza. Régi koronák, hidak eltávolítása, amennyiben szükséges hozzá a koronák átvágása, plusz költséget jelenthet (2-3 ezer Ft/ korona). Elhanyagolt, fogköves szájba csak a száj rendbetétele és professzionális tisztítása után készíthető korona vagy híd. Erre a rendelőben lehetőség van. OP felvétel (panorámaröntgen) készítése hidak esetében mindig javasolt. Erre szintén helyben van lehetőség. Kérjen felvilágosítást az orvostól illetve a dentálhigiénikustól egy konzultáció és állapotfelmérés keretében, amely- ha kezelés is történik- díjmentes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére