Mai­Kupon

Kategóriák

Pörögj rá a jogsira ! Az ATILOS iskolában minden óra egy biztató pillantással kezdődik: Kresz + Elsősegély oktatás + 3 óra forgalmi vezetés 63.500 helyett 990 Ft-ért .

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szerezz  jogosítványt az ATILOS  autósiskolában az Astorián. Az autózás nem csak a legpraktikusabb és leggyorsabb szárazföldi utazási mód, de ráadásul egyre több munkahelyen is elvárás a „B” kategóriás jogosítvány. Vágj hát bele, vagy ajándékozd meg gyermeked, ismerősöd, rokonod, hiszen ennél hasznosabb ajándékot ritkán kaphat valaki, amit egy életen át hasznosíthat a magánéletében és a munkájában. Tedd meg  az első lépéseket a jogosítvány megszerzéséhez. Fontos tudnivalók:

- Akár a sikeres kresz vizsgád után 1 nappal már vezethetsz. Lehetőség van  akár heti 5 napos (+1.000 Ft/óra)/ vagy forgalomban 4 tanórás vezetésre 

- A kupon tartalmazza a 7 alkalmas kresz tantermi tanfolyamot, ingyenes tesztkérdésekkel, 1 napos elsősegélynyújtó tanfolyamot és 3 óra forgalmi vezetés - B kategóriás jogosítványhoz. 

-  de választhatod az  Online kresz képzést (amit akár 1 nap alatt elvégezhetsz), otthonról ( regisztrációs díja 14.900 Ft - B kategóriás jogosítványhoz.

Az elméleti képzés hely: Budapest a Rákóczi utca 9. (Astoriánál)

Vizsgapályák, találkozási helyek a város 11 csomópontján pl. Népliget, Határ út, Őrs vezér tér, Mexikó út, Cinkota, Újpest, Óbuda, XI.Móricz Zs. krt, M3-as bevezető, stb. 

Az interaktív KRESZ-tanfolyamot gyakorlati oktatást is végző, valamint vizsgabiztosi képesítéssel rendelkező szakelőadók tartják. Az egész napos elsősegély-tanfolyam és a 3 gyakorlati (forgalmi) óra ugyanis alapvetően fontosak az elsajátításához, a magabiztos vezetéshez. A tanfolyam során Te választhatod ki, hogy a város 11 csomópontja közül melyik helyszínen kezded meg a forgalmi vezetést.

Lehetőség van az óra anyagát kamerával felvenni és hazavinni saját kártyádon, hogy a vizsgaútvonalakat otthon is sokszor megnézhesd.
Azonnali kocsira kerülhetsz sikeres kresz vizsga esetén, ha már az elmélet ideje alatt kiválasztod oktatódat. 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont 2016.01.18-ig válthatod be az alábbi módon: Jelentkezz a szolgáltatónál e-mailben info@atilos.hu, vagy telefonon 06/1-338-3193, vagy 06/20-203-8173, vagy e-mail-ben és iratkozz be személyesen a vásárlást követő 2 héten belül.

Most fizetendő 990 Ft.

KRESZ tanfolyam beiratkozás: 16,5 évtől.

Figyelem! A kupon NEM tartalmazza az alábbi hatósági díjakat és a KRESZ-vizsgához elengedhetetlen tansegédleteket: A felárak a helyszínen fizetendők!

- 1. Hatósági vizsgadíjak: 15.600 Ft

- 2. Vöröskeresztes vizsgadíj: 6.850 Ft

- 3. Beiskolázási díj: 4.990 Ft

4. Online képzés esetén 14.900 Ft regisztrációs díjat kell fizetni.

- A költségek az érvényes  kresz jogszabályok alapján összeállított tankönyvet-jegyzetet, oktató DVD-t, gyakorló vizsgakérdéseket INGYENESEN TARTALMAZZÁK!

- 5. Orvosi alkalmassági vizsgálat 6.990 Ft.

- 6. Hatósági vizsgakérdések-Válaszokkal 5.000 Ft

- Az elméleti pótórák ingyenesek!

Más kedvezménnyel nem összevonható, új B kategóriás jogosítványszerzéshez használható fel a teljes képzés igénybevétele esetén. A kupon teljes tartalma 3 hónapon belül igénybe vehető.

Lehetőséged van a tanfolyamból fennmaradó órákhoz részletfizetésre!

Az autók egy része kamerával felszerelt, így gyakorlati órai teljesítményedet pendrive-on hazaviheted, otthon elemezheted.

Bármennyi kupont adhatsz ajándékba!

Csak a teljes képzés igénybevétele esetén, jogosítvánnyal nem rendelkezők vehetik igénybe. Más kuponos kedvezménnyel nem összevonható.

Szolgáltató: Horus Szerv. Közv. kft. 1088 Rákóczi u.9.

www.atilos.hu

ÁKO:  115.77%, VSM): elmélet: 73.21%, forgalom: 67.33 %, KK): 120.800 Ft

Iskolavezető: Vörös Andrea, tel: 06/20-330-9119

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Atilos iskola
Cég
HORUS Szerv.Közv.Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi u.9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére