Mai­Kupon

Kategóriák

Próbáld ki a Power Plate gépet a Sano In Vita Oázis jóvoltából! 3 alkalmas bérlet most csak 1.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem tudsz dönteni a sok 3D vibrációs tréning gép között? Próbáld ki a Power Plate-et és rögtön rájössz, ez az amit kerestél! Kíméli az ízületeket, mégis teljesen átmozgat. Akár fogyókúrázol vagy erősödni, szálkásítani akarsz, ezt a gépet neked találták ki!

Vigyázz! Csak 17 db kuponunk van ezen az áron!A Power Plate® gép az egyik legizgalmasabb technológiai találmány a sporteszközök, az atlétika, az egészségmegőrzés és a fittség növelésének területén. A gyorsulási tréning gyakorlatokkal javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény.
A plató másodpercenként többször elmozdul a test alatt, amelyre a válasz az azonnali izomstabilizálás, az egyensúly megtartása érdekében. Ez a reflexes izom összehúzódás eredményezi a rugalmasság, a koordináció és az erő javulását.
Power Plate csökkenti az edzéshez szükséges időt, ugyanakkor az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege.
A forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!

Erő = tömeg x gyorsulás
F= m x a

Sir Isaac Newton nagyon szerette volna a Power Plate® gépet. A gyorsulási tréning alapját az ő második törvénye magyarázza. A test gyorsulása - „a” (az egyenletben a test képviseli a tömeget) - generálja az erőt. Tehát nem a súlyt növeljük az erőkifejtéshez, hanem Önt mozgatjuk, gyorsítjuk, akár hat G erővel.

A gyorsabb jobb?
A frekvencia a gép platójának másodpercenkénti elmozdulását jelenti. A Power Plate® 25 és 50 Hz közötti frekvenciára állíthatóMi a különbség? A magasabb frekvenciát masszázsra használjuk, élénkíti a keringést. Az alacsonyabb beállítás erősítésre, egyensúly és az erőközpont edzésére szolgál.

Van egy perce?
Nem hiába nevezik gyorsulási tréningnek. A Power Plate® edzések gyorsak, mert a teljes test vibráció egyszerre sokkal több izomrostot aktivál. Ha a gépet 30 Hz-re és 30 mp-re állítjuk, és így edzünk, gondoljunk csak bele, hogy egyszerre hány izom reagál a rezgésekre...

Csak néhány mm...
Ha nézi a Power Plate® -t, szabad szemmel nem is látható, hogy a plató néhány mm-t elmozdul fel és le, akár 50-szer egy mp alatt. Ez az elmozdulás aktivizálja az Ön tömegét és állítja elő az erőt, a gravitáció által. Olyan, mintha 30 mp alatt 900-szor ugrana fel pár mm magasra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges: 06 1 951 8001, 06 1 920 32 65, 06 30 394 7364

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sano in Vita Oázis Életmód Stúdió
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 35. fsz. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére