Mai­Kupon

Professzionális testösszetétel vizsgálat és 1 órás választható mozgásforma, most 4 900 Ft a FitLess Nutrition Clubban az Oktogonnál! Ismerje meg InBody 720 testösszetétel analizáló készülék segítségével szervezete állapotát és összetételét!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magyarországon az emberek nagy többsége egészségtelen életmódot folytat: keveset pihen, sokat stresszel, szinte alig sportol és egészségtelenül étkezik. Most egy kis odafigyeléssel tegyen egészsége megőrzéséért, és ha kell változtasson életmódján. Ismerje meg szervezete esetleges rejtett problémáit az InBody 720 testösszetétel analizáló készülék segítségével! A nyolc ponton érintkező elektródák következtében, a mérés az egyes testrészekre külön is kiterjed, s rendkívül pontos eredményt mutat.


A készülék már akkor felfedi a kapott eredmények alapján a problémákat, amikor Ön még nem is sejti, hogy lépéseket kellene tennie egészsége érdekében!  Az InBody csúcstechnológiás lehetőségei révén, mint pl. a viszcerális zsír és az ödéma mérése, széles körben alkalmazható a magas vérnyomás, diabétesz, szívbetegségek, zsírmáj, valamint a geriátriai betegségek megelőzésére.Az InBody 720 testelemzés előnyei: A mérések időtartama nem időigényes és azonnal kiértékelhető, (kiértékeléssel együtt 25-30 perc). A méréshez ruha levétele nem szükséges. A méréseket követően, az eredményeknek megfelelően, személyre szabott életmód-, és táplálkozási tanácsadást, konzultációt is biztosít a szolgáltató. 

 

Hogyan is működik a testösszetétel vizsgálat a FitLess Nutrition Clubban? Személyes adatainak bevitele, és a testtömeg mérése után kezdődik a vizsgálat mely a bioelektromos impedanciaanalízis (BIA)elvén működő legprecízebb, legpontosabb adatokat szolgáltató orvostechnikai készülékkel történik. Az analízishez Önnek nem kell levetkőznie, csak meg kell fognia a készülékhez tartozó kart és mezítláb rá kell állnia a gép talapzatára. Gyors, mivel két perc alatt megvannak az eredmények, melyek az orvosi csúcstechnológiának köszönhetően pontosak és precízek. Az eredményeket nem csak egész testre, hanem testrészekre lebontva is értékeli. 


A mérés során az alábbi adatokat ismerheti meg az InBody 720 testösszetétel analizáló készülék segítségével:

  • Testösszetétel.
  • Izom-zsír analízis: A vázizom és a testzsír tömegét jelzi.
  • Elhízás diagnózis: A testösszetétel analízise nyomán az elhízás átfogó diagnózisa különböző értékelési módok segítségével végezhető. Képes felismerni a rejtett elhízást.
  • A test zsír- és ásványianyagmentes állapotának egyensúlya a szervezetben.
  • Szegmentális ödéma: Az egyes testrészekben, valamint az egész testre vonatkozó ödéma értékeit mutatja. 
  • Ödéma: A diagram a sejten kívüli víz és az összes testvíz arányát, valamint a sejten kívüli folyadék és az összes test-folyadék arányát mutatja.
  • Viszcerális (zsigeri) zsírterület: Megmutatja, hogy mennyi testzsír halmozódott fel a zsigeri részekben, aminek megnövekedett volta, a szív-és érrendszeri betegségek szempontjából nagy rizikót jelent.
  • Összefoglaló kiértékelés: Tápláltsági állapot, testsúly összetevők, elhízás, testtáj egyensúly, testi erő, és az egészségi állapot értékelése.
  • Súlykontroll: A testösszetétel analízis eredményei alapján itt megadja a célsúlyt.
  • Fittségi mutató

Eltérő színekkel jelöli a „megfelelő" és a „nem megfelelő" állapotokat. Mindez elősegíti, hogy az egész test összetétele egyetlen ránézéssel ellenőrizhető és áttekinthető legyen.

 

Az ajánlat tartalmaz most egy 1 órás választható mozgásformát is. A mozgásforma választás és igénybevétel során a szolgáltató figyelembe veszi a szabad kapacitás adta lehetőségeket. Az egy órás foglalkozás során pl.: Office Jóga, Pilates és egyéb testkultúrával kapcsolatos mozgás vehető igénybe. Amennyiben a választható mozgásformát, mint lehetőséget Ön nem kívánja felhasználni a FitLess Nutrition Clubban, akkor ebben az esetben átruházható és meglepheti egy családtagját, vagy barátját vele. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás beváltásának helye: 1066 Budapest, Teréz krt. 12. 6-os kapucsengő. 1. emelet/2. ajtó.


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-3630-612 Demeter Attilával. A szolgáltató e-mail címe: attila.demeter@fitlessclub.hu

A vizsgálat időtartalma a kiértékelésekkel és szaktanácsadással kb. fél órát vesz igénybe. Az egy órás  mozgásforma választás és igénybevétel során a szolgáltató figyelembe veszi a szabad kapacitás adta lehetőségeket.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
FitLess Nutrition Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt. 12 1.emelet. 2 ajtó. 6-os kapucsengő
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére