Mai­Kupon

Kategóriák

PSA tumormarker szűrés és szakorvosi urológiai szűrés ultrahanggal egybekötve 12.600 Ft-ért igényesen felszerelt Budai Magánorvosi Centrumban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A daganatos betegségeknél különösen fontos a megelőzés, a rendszeres szűrővizsgálatok elvégzése és a korai diagnosztika. A tumormarker vizsgálatok és rendszeres szűrések segíthetnek abban, hogy időben felismerhetővé váljanak a kialakulóban lévő betegségek. A PSA vizsgálat már nagyon korai szakaszban képes kimutatni a prosztatarák kockázatát.
A kuponnal az alábbi szolgáltatások igénybevételére jogosult: Szakorvosi urológiai vizsgálat, ultrahang vizsgálat, laboratóriumi vizsgálat prosztatarák kizárására (PSA).  Szakorvosi rendelés: szerdán 17-18 óra között, pénteken: 10-16 óra között előzetes időpont egyeztetés alapján.

 

A Budai Magánorvosi Centrumban urológia szakorvosi szűrése során ultrahanggal és laboratóriumi (PSA) vizsgálattal is feltérképezik ezt a testtájékot, különös tekintettel a daganatszűrésre. A szűrés nem csak idős korban ajánlott! A szűrőcsomag segítségével, akár korai szakaszban is fel lehet ismerni a különböző betegségeket, így ennek köszönhetően, azok még kiválóan kezelhetőek, vagy akár visszafordíthatóak. Magyarországon a halálozási okok második helyén a daganatos megbetegedések állnak.

 

A prosztatarák szűréssel kombinált urológiai vizsgálat számtalan komoly és kellemetlen problémára nyújthat gyógyulási lehetőséget. Nehéz vizelés, gyenge vizeletsugár, nehezen induló vizelés, utócsepegés, merevedési zavara? Ezek hátterében általában prosztata megnagyobbodás is állhat! De a prosztatagyulladás szintén okozhat komoly és krónikus gondokat, ha nem fedezik fel időben. Ez utóbbi probléma kialakulhat húgyúti gyulladás vagy szexuális úton terjedő fertőzés következtében. Ne feledje, hogy az idejében felfedezett elváltozások és problémák sokkal jobban kezelhetőek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum pontos címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. Bejárat a Bánát utca felől.

 

Szakorvosi rendelés: Rendelési idő szerdán 17. 00-20.00 között és pénteken 10-16 óra között előzetes időpont egyeztetés alapján. A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges H-P 08-14 óráig: az alábbi telefonszámokon: +36-1/794-3980 vagy +36-20/356-4353. Egy személy több kupont is vásárolhat és felhasználhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére