Mai­Kupon

Quantum mágnesrezonancia testelemzés, vérvitalitás, véroxigén, perfúziós index meghatározás 1 alkalmas lézer vagy mágnesterápia kezeléssel (helyszíntől függően) és életviteli tanácsadás, most 8000 Ft-ért 3 budapesti helyszínen!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kapjon testéről és belső szervezete működéséről most teljes képet és előzze meg a későbbi problémákat!

Az elvégzett vizsgálatok teljesen fájdalommentesek! 

A várvitalitás mérés egyik legnagyobb előnye az, hogy időben értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik az esetleges elváltozásokat. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket. 

A quantum testelemzővel végzett vizsgálat non-invazív (nem igényel beavatkozást, behatolást a testbe) és gyorsan képes felmérni az emberi test működését. A következő belső szervek állapotára vonatkozóan kaphatunk választ a készülék segítségével: máj és epe állapotát, hasnyál- és pajzsmirigy működését, légúti funkció, vércukorszint, vérzsír, véroxigén tartalom, agyideg helyzetét, stressz-szintet, a nőgyógyászati vagy prosztataműködést, a méreganyagok szintjét, illetve vitaminellátottságot is ellenőrzi. A quantum testelemzés egy olyan egészségmegőrző program, amivel a pillanatnyi egészségi állapot mérhető fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet. A páciensnek csak egy érzékelő rudat kell a kezébe fognia és ezeken keresztül történik a mérés. A felmérés időtartama csupán 1 perc, de a gép ez idő alatt rengeteg hasznos információt derít ki a test belső szerveiről.  A készülék az emberi test széleskörű vizsgálatára képes. A vizsgálatot követően 24 tesztjelentést kapunk a 16 szervrendszer működéséről.

Miért hasznos az vércsepp-vitalitás vizsgálat? Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. A video mikroszkópos analízist követően a vér sötétlátóteres vizsgálata még pontosabb képet ad. (Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban ami a vérében zajlik!) A vér mint, mikrorendszer minden információt tartalmaz az egész szervezetről. A sötét háttér előtt a fluoreszkálóan világító vérösszetevők látványosan mutatnak rá a szervezet rosszul működő területeire, funkcióira. 

Mire jó a véroxigén mérés? Az oxigénhiány következtében a szervezet pH-ja csökken, a sejtek szabályos élettani működése akadozik, az immunrendszer gyengül és krónikus betegségek alakulhatnak ki. A pulzoximéter segítségével az erekben az oxigén szállítását végző vérfesték (hemoglobin) oxigéntelítettsége mérhető, anélkül, hogy meg kellene szúrni a pácienst.

A Perfúziós index (PI) tükrözi a véráramlás mennyiségét, illetve minőségét. A leolvasott érték a végtagi kapilláris erek perfúziójáról ad információt. Ezzel a perifériás keringés állapotáról kaphatunk tájékoztatást. 

A lézer terápiás készülék klinikai tapasztalatok alapján hígíthatja a vért, csökkentheti a zsír és a koleszterinszintet, normalizálhatja a vérnyomást, fokozza az ellenálló képességet, szervezetünknek energiát ad, növeli erőnlétünket, teljesítőképességünket. Ezért az egyik leghatékonyabb terápia a civilizációs betegségei ellen.

A pulzáló mágneses mezők az anyagcserét és a vérkeringést élénkítik, fokozzák a nyírok masszázst és növelik a szövetek oxigénellátását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fényterápia és Természetgyógyász Központok címei: 

  • 1196 Budapest (Kispest), Fő u.99. Nyitva: H-P:10-16 (Laser terápia)
  • 1181 Budapest (Pestlőrinc) Üllöi út 511. Nyitva: H-P:10-18 (Pulzáló mágnes terápia)
  • 1154 Budapest Palota) Baksay Sándor u. 22  Nyitva: H-Szo. 10 - 18 (Laser terápia)

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges mind a három helyszínre. Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívja az alábbi telefonszámokat: 06 20 561-9841, 06 20 941-3562

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Premed Prevenció és Medicina Közhasznú Egyesület
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1196 Budapest, Fő utca 99
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére