Mai­Kupon

Ragyogj az Ünnepekre!!!! Exkluzív arcszépítés Gyémántfejes mikrodermabrázióval+aranyhydromaszkkal +hyaluronnal mindezt 2x+AJÁNDÉK!!!!!!! Most 36000Ft helyett csak 15000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai elvárások.

Két alkalmas kezeléssorozat, most bomba áron! Ez egy kitűnő karácsonyi ajándék!GYÉMÁNTFEJES VÁKUMOS MIKRODERMABRÁZIÓVAL a bőr látványos feszesítése,anyagcseréjének fokozása,rugalmasítása,a kollagéntermelés fokozása,pigmentfoltok halványítása érhető el.Már az első kezelés után azonnali látványos javulás érhető el.Ezután egy luxus kategóriás 24 karátos aranyport tartalmazó GOLD KOLLAGÉN maszkot ULTRAHANGOZUNK be,majd egy luxus C-VITAMIN szérummal
végzünk AKUPRESSZÚRÁS PONTMASSZÁZST az arcon.

A kezelés végén minden vendéget AJÁNDÉK vár,hogy az ünnep valóban az legyen. Egy szépségmaszk melyet feltéve sugárzóan,kipihenten,ragyogóan teheti boldoggá szeretteit!!!!!!!Az Ön szépsége az Őboldogságuk!!!!!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +36203354494-es telefonszámon.

A kezelés időtartama 2x60perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solange Kozmetika
Cég
Solange Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Rátz László u. 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére