Mai­Kupon

Ránctalanítás és nyári bőrápolás! Ultrahangos kezelés 4 000 Ft helyett 1 600 Ft-ért a Morgana P. Szalonban, a belvárosban. Feszes arcbőr, felejtsd el a plasztikát!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Az ultrahangos kezelés hatóanyagai a Myoxinol tartalmú ránctalanító komplex és az organikus termesztésből származó Aloe Vera, Noni és Ginkgo Biloba kivonatot tartalmazó szérum.

Egyszerre nyújtunk gyors megoldást a nyári bőrproblémákra, úgymint az erős napsugárzás okozta bőrcserzettség, felszíni kiszáradás, hidratáció vesztés, és bőrünk állandó igényére a regenerálásra, táplálásra.



Sebészeti beavatkozások helyett, ezt a speciális ránctalanító szérumot ajánljuk, amely olyan aktív komponensek összessége, melyek stimulálják a sejtfunkciókat, regenerálják, táplálják, intenzíven simítják a bőrt. Speciális hatóanyaga a Myoxinol, a Hibiscus esculentus magjából kinyert természetes oligopeptid, mely ellensúlyozza az izomsejtek összehúzódásait, és ezen túlmenően az oxidatív steressztől is védi a a sejteket. Klinikai vizsgálatok igazolják a növény hatékonyságát. A speciális, nyáron jelentkező bőrproblémák ellensúlyozására az Aloe Vera, a Noni gyümölcs és a Ginkgo Biloba (organikus termesztésből származó) levél kivonatainak speciális keverékét ajánljuk. A növények hatóanyagai intenzív sejtregeneráló, a bőr immunrendszerét és a sejtek működését stimuláló, antioxidáns, hidratáló, gyulladáscsökkentő, bőrsimító tulajdonságúak.  A kezelés során az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva „magával viszi” a különböző krémek hatóanyagait. A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.

Ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat, és sejtmegújító hatása van.


Az aloe vera, Noni, és Ginko Biloba nyugtatja a bőrt, erősít a bőr immunrendszerét, stimuláló, antioxidáns, hidratáló, gyulladáscsökkentő, bőrsimító tulajdonságúak. A Myoxinol klinikailag bizonyított (22,5 %-os ráncmélység csökkenés) izomsejtek összehúzódását gátló, intenzív ránctalanító, antioxidáns hatását egészíti ki a Q-10 koenzim, a szójaprotein és a mélyhidratáló komponensek.
Hatásosan alkalmazható bőrtípustól függetlenül ráncok mélységének csökkentésére, a ráncképződés megelőzésére az arcon és a dekoltázson egyaránt.

 

Ultrahang képes nagymértékben növelni a sejtek áteresztő képességét, ezáltal azok sokkal több számukra jótékony kozmetikai hatóanyagot tudnak felvenni. Mivel az ultrahang a bőr mélyebb rétegeit érinti, ezek a hatóanyagok az újonnan képződött sejteket elérve ott raktározódnak, így a kezelés után is kifejtik hatásukat. Hatására a bőr üdébb, fiatalosabb lesz, megelőzi a ráncok kialakulását, valamint a meglévőket javítja. Az ultrahangos kezelés bármely bőrtípus számára ajánlható.
A bőr anyagcsere folyamatai is fokozódnak, a sejtek tápanyag és oxigén ellátása növekszik. A kötőszöveti rostokra kifejtett pozitív hatásának köszönhetően a bőr feszesebb, fiatalosan rugalmas lesz. A bőr szükségleteinek megfelelően különböző koncentrátumok juttathatók be a szövetek mélyebb rétegeibe.


Látványos már egy kezelés is, de kúraszerű alkalmazása javasolt.


Anyagcsere gyorsító hatásának köszönhetően segíti a gyulladt bőrök nyugtatását, az aknés bőr kezelését.

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére