Mai­Kupon

Ránctalanító feszesítés + Mikrodermabrázió + ultrahangos arckezelés hyaluronsav tartalmú ampullával most 10500Ft helyett 3290Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokan az öregedésnél csak a fiatalító kozmetikai beavatkozásoktól félnek jobban. A hyaluronsav a fiatalság elixírje, azonban egy sokoldalú, természetes anyag, mely az emberi szervezetben is megtalálható. Öregedés gátló hatásának köszönhetően a kozmetikában nagyon jól alkalmazható.A MIKRODERMABRAZIÓ (más néven mélyhámlasztás) egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelent.
A bőrmegfiatalodás lehetőségét hordozza magában, hiszen sejtregenerálódás, sejtképződés indul be, valamint a tápláló kozmetikumok is mélyebben jutnak be a bőr rétegei alá.

Az elektrokezelések, mint pl. az ULTRAHANG, olyan rezgéseket váltanak ki, amelyek serkentik az életfolyamatokat, aktiválják az anyagcserét, s lehetővé teszik, hogy a különféle krémek, vitaminok és egyéb hatóanyagok jobban felszívódjanak, a bőr legmélyebb rétegeibe, a kötőszövetekbe bejutassanak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0620/5216421-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Family
Cég
Király Szilvia
Szolgáltatás helye
1012 Budapest, Vérmező út 10-12.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére